Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
3 8°C

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
  • Harpoon:

    Bilo bi dobro da\"gen\" Čermak objasni roditeljima poginulih mladića, koji si sami kupovali kalašnikove od švercera i opemljeni samo srcem i u tenisicama krenuli na prve borbene linije. Dotični \"general\" i gen. Zagorec spadaju u istu kategoriju i imali su ... prikaži još! iste zaštitnike. Nikada nisu objasnili kako su zaradili prvi milionček, a obojica strahovito žale što je rat završio. U normalnim zemljana takovi završavaju pred streljačkim vodom a ne u dvorcima. Ali kako mi nismo normalna zemlja, sve jer kod nas je moguće pa čak i to da na pijedestal dižemo najljigavije ratne profitere.

  • cuma:

    Problemi, problemi i problemi, može li bez njih, što ili tko koči, kakav smo to sustav izgradili kad nijedan pa i najmanji projekat ne može početi bez pametovanja birokracije. Možda su upravo takav sustav namjerno gradili, prema svojim zločestim potrebama, ... prikaži još! korumpirana kasta etablirana je masa, godinama stvarana upravo za ovakve situacije, kako bi pojedinci u vlasti postajali alfa i omega svakog poduzetničkog pothvata. A kad se jednom stvori situacija u kojoj se bez njih ne može, onda lako dolazi do korupcije. Što mislite kad bi građani glatko dobivali odobrenja i prolazne ocjene za dokumentaciju kod nižih službenika u lokalnoj upravi, bi li i onda bilo potrebe da se istaknuti pojedinci iz javnog i političkog života upliću. Jer li tako i u Europi, traže li i tamo od nekakve Holjevac objašnjenja u situacijama, kojih mislim tamo i nema???????

  • tvrtko3:

    Preporučam svim investitorima domaće i inozemne provencijencije bježite iz ove vukojebine glavom bez obzira što prije. Jer dok se donesu UPU-i, GUP-ov, dok skupština donese odluku, dok vjeće četvrti razmotri situaciju, dok svaki redikul dobije u medijima svoj prostor za ... prikaži još! iznošenje svojeg viđenje situacije, dok vas budu razvlačili po novinama da ste mafijaš, lopov, perač novca, dok svi budu zbrajali koliko će te zaraditi..... i tek tad, i tek možda tada moći ćete početi realizirati svoju investiciju. Ali na kraju će vam se nametnuti neizbježno pitanje: Koji je ku...c to meni sve trebalo?

Još iz rubrike Zagreb

Zagreb: Koncert Plavog ciklusa Zagrebačke filharmonije
u laubi

Zagrebačka filharmonija održat će koncert posvećen grupi Queen

javite se

Grad objavio natječaj za dodjelu potpora obrtničkim djelatnostima

Na Sljemenu počela sezona skijanja za građanstvo
sljeme

Ulaznice su planule, red drže policajci na skijama