Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Sesvetama

Pijan udarao policajca predmetom otrgnutim s dječjih kolica

policija
Boris Šćitar/PIXSELL
14.11.2011.
u 10:52

Policijski su službenici nad njim uporabili sredstva prisile, a osumnjičeni je 41-godišnjak u intervenciji lakše ozlijeđen.

U alkoholiziranom stanju (1,43 g/kg) četrdesetjednogodišnji muškarac sinoć u Sesvetama izvrijeđao je policajce na očevidu, a potom je i, dohvativši komad otpao s dječjih kolica koji mu se nalazio u blizini, jednog od njih lakše ozlijedio.

Naime, u prizemlju stambene zgrade u Ulici Jakova Gotovca predstavnik stanara zatražio je da policija intervenira zbog oštećivanja dvaju dječjih kolica u stubištu zgrade.

Kad su dva policijska službenika stigla na spomenutu adresu,  41-godišnji muškarac tjelesnom snagom spriječio ih je u obavljanju dužnosti. Naime, osumnjičeni se pojavio se u prizemlju zgrade gdje su se nalazila oštećena dječja kolica te je počeo vrijeđati policajce.

U jednom trenutku posegnuo je za dijelom oštećenih dječjih kolica te njime lakše ozlijedio jednog od policajaca.  
Policijski su službenici nad njim uporabili sredstva prisile (sredstva za vezivanje i tjelesnu snagu), a osumnjičeni je 41-godišnjak lakše ozlijeđen u intervenciji.

Pružena mu je liječnička pomoć, ističu u PUZ-u. 

Komentara 3

KI
kiki1405
13:56 14.11.2011.

Laži,laži i same laži!

XN
xnet0822
19:04 14.11.2011.

Što volio vidjeti da Policija primjeni tu metodu nad jednim (n.n.) i uhiti ga na isti način te ga otpremi na Neuropsihijatriju u Vrapče ....

TO
Toni50
19:33 14.11.2011.

Naime, u prizemlju stambene zgrade u Ulici Jakova Gotovca predstavnik stanara zatražio je da policija intervenira zbog oštećivanja dvaju dječjih kolica u stubištu zgrade. Ne samo da smo smo poznati u EU i svjetu kao metropala cigana čučavci u Zagrebu i za Premijera i to još sa ponosom ... mali skupi stančeki krletkice za stanovanje; običaji da se dječija kolica ormari drva smeče bicikli parkirju drže lageruju po stubištima . belog Zagreba !! , Glavni i osnovni krivac je primitivni zakonodavac koji to podržava regulira takovu primitivnu a skupu novogradnju. Gdje se nemože stvoriti određeni nivo red a balkančerosi bi kao mutavi u EU ! Ponosni na svoje čućavce u metropoli ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije