Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
budite oprezne!

Perverznjaci napadaju djevojke na putu do studentskog doma

studentski dom dr. ante starčević
Žarko Bašić/PIXSELL
20.07.2013.
u 20:35

U zadnjih mjesec dana kod zagrebačkog Studentskog doma dr. Ante Starčević dogodila su se najmanje tri napada, no policiji nije prijavljen nijedan

Cure, pazite se, prije pola sata manijak mi je na putiću prišao s leđa i pokušao dignuti suknju dok je drugom rukom vadio penis iz gaća. Počela sam vrištati i pobjegla sam, a on je ostao, napisala je jedna studentica na Facebook grupi Studentskog doma Ante Starčevića u Zagrebu, pišu 24sata.

Manijaci studentice navodno vrebaju na sjevernoj strani doma gdje se nalazi staza s visokim grmljem koja spaja domsko dvorište i Gagarinov put. Ona razdvaja starački dom, koji na prozorima nema roleta, i zemlju u vlasništvu Hrvatskih željeznica. U blizini se nalaze i vrtić i škola.

Rasvjete na tom putu nema pa je idealna za manijake, a nedavno je jednoj studentici ukraden mobitel ondje dok je hodala prema domu.

U zadnjih mjesec dana ondje su se dogodila najmanje tri napada, no policiji nije prijavljen nijedan.

Cijeli tekst pročitajte ovdje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije