Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'DOKAZAT ĆEMO DA TO NIJE ISTINA'

Pavičić Vukičević: Za nas kažu da smo uhljebi, neznalice, da nismo stručni...

Zagreb: Jelena Pavičić Vukičević održala konferenciju za medije
Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL
1/6
05.03.2021.
u 12:10

– Mi ćemo kao stranka idući tjedan održati sjednice naših stranačkih tijela, razgovarati o toj temi i o svim našim zaključcima vas izvijestiti – rekla je

Obnašateljica dužnosti gradonačelnika Zagreba Jelena Pavičić Vukičević na današnjoj je konferenciji za medije rekla je kako je prioritet obnova objekata nakon potresa. 

– Iza nas je dosita jedan neočekivani tjedan. Nakon ispraćaja gradonačelnika Bandića u srijedu jučer je protekao i naš prvi uobičajeni radni dan uprave – rekla je Jelena Pavičić Vukičević.

– Nakon svih tih obveza, vrijeme je da krenemo dalje. Naš je prioritet obnova objekata u vlasništvu Grada Zagreba. Nakon interventnih radova na odgojno-obrazovnim ustanovama u proteklim smo mjesecima javnosti podastrli podatak o 11 odgojno-obrazovnih objekata na kojima je potrebno napraviti veće zahvate – rekla je.

Dodala je kako u ponedjeljak kreću radovi na gimnaziji Tituša Brezovačkog, a u srijedu na područnom objektu Blato osnovne škole Savski Gaj.

– Život Milana Bandića je stao, ali ne smije stati život u Zagrebu. Mi smo svi danas ovdje kako bismo vam to zagarantirali – rekla je Pavičić Vukičević.

– Milan Bandić bio je frontmen, bio je dirigent našeg orkestra – rekla je.

Postavljeno joj je pitanje o optužbama za uništavanje dokumenata u Gradskoj upravi i u Holdingu.

– Znamo da je krenula kampanja i da će biti raznog podmetanja – rekla je i dodala kako ne zna kako bi bilo moguće uništiti neki dokument u 21. stoljeću. Rekla je kako svaki dokument ima urudžbeni broj te da najviše dokumenata dolazi elektroničkom poštom.

– Ne znam je li to uopće, u odnosu na tehnologiju koju danas posjedujemo, moguće – rekla je.

Govorila je i o optužbama da se provode masovna uhljebljivanja.

– I to je još jedna od laži, ali mi smo svjesni da će se idućih mjeseci jako puno laži izreći. Mene zanima hoće li se netko kasnije ispričati – rekla je.

– Za nas kažu da smo uhljebi, neznalice, da nismo stručni... Ja mislim da će ovaj krug ljudi dokazati da to sve nije istina – rekla je.

Upitana je i hoće li se predomisliti i kandidirati za gradonačelnicu Zagreba.

– Mi ćemo kao stranka idući tjedan održati sjednice naših stranačkih tijela, porazgovarati o toj temi i o svim našim zaključcima vas izvijestiti – rekla je.

– Ja imam odgovornost prema Stranci rada i solidarnosti i prema svim svojim kolegama i prema našim sugrađanima. Dopustite da mi kao Gradska uprava, ali isto tako i Holding i povezana društva, odradimo prvo naš posao zbog kojeg smo izabrani. Mi smo izabrani da u jednom mandatu pokušamo ostvariti što je moguće više naših predizbornih obećanja. Ovo o čemu govorimo neka su buduća vremena – rekla je.

VIDEO Na Dan žena otkrivamo sve

Komentara 14

MM
mad.max
12:23 05.03.2021.

Niste, vi ste samo jedna hrpa lopova.

PA
Pahor
12:34 05.03.2021.

I uhljebi i neznalice i niškoristi i paraziti, ali prije svega lopuže!

GE
geler203
12:34 05.03.2021.

Vi, svi iz 365 ste kriminalci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije