Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
konferencija

Pavičić Vukičević najavila kako će riješiti prometne probleme u metropoli

Jelena Pavičić Vukičević predstavila je rješenja za prometne gužve u Zagrebu
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/3
13.05.2021.
u 20:41

Kazala je, među ostalim, kako planira proširiti tramvajsku mrežu

Podzemne garaže, prakirališne plohe, tunel prema Palmtićevoj... Njavila je ovo kao rješenja za gužve kandidatkinja za gradonačelnicu i aktualna zamjenica pokojnog Milana Bandića, Jelena Pavičić Vukičević, na današnjoj konferenciji u Španskom, pored gradilišta bazena, gdje je govorila o prometnim problemima metropole.

- Vidjet ćete po samim projektima da se radi o ulici koja osim cijele komunalne infrastrukture ima i biciklističke te pješačke staze i jednako tako i zonu zelenila. Na taj način planiramo i izgradnju i mnogih drugih lokacija u gradu Zagrebu, a sve u cilju smanjenja gužvi i rasterećenja prometa - kazala je kandidatkinja stranke rada i solidarnosti, Bandić Milan 365, dodajući kako, ako pobijedi na izborima, će proširiti tramvajsku mrežu i. nabaviti još šezdesetak tramvaja. Tu je pak prioritet joj povezati Črnomerec i Jarun.

Komentara 4

DO
doktorica
20:28 14.05.2021.

a čep na Slavonskoj,treća traka,to je trebalo davno riješiti

KO
Kokoiduhovi
13:51 14.05.2021.

Lice odaje naše misli i karakter. usta ) ili (, grimase daju pečat licu jer se non stop ponavljaju pa čovjeku usne idu prema dolje u podcjenjivačko ljutitoj grimasi, bore oko očiju, stiskanje vjeđa....Ovo je očito osoba navikla govoriti ss visoka, biti oštra, prgava, neugodna.....Ne vjerujem takvim licima, a kada se udruže s izgovorenim, jeza me prolazi.

ZM
zeljko.mikacic
21:36 13.05.2021.

mislim,da kao stari zagrebčan treba uvesti balone, recimo od černomerca do trga, pa onda dalje do dubrave. mirno,tiho,bez zagađenja okoline. ma ljudi,obečanja ludom radovanja.pozdrav

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije