Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obnašateljica dužnosti gradonačelnika

Pavičić Vukićević: Idući tjedan razgovarat ćemo o tome idem li na izbore za gradonačelnika

Jelena Pavičić Vukićević sadnjom stabla podržala akciju 'Zasadi stablo, ne budi panj'
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
1/3
06.03.2021.
u 16:21

"U izbornoj utrci svi su dobrodošli jer svatko će sasvim sigurno donijeti svoju kvalitetu i svoje programe, a građani će odabrati najbolje kao i uvijek do sada", rekla je Pavičić Vukičević.

Jelena Pavičić Vukičević, obnašateljica dužnosti zagrebačkog gradonačelnika, danas je u Ukrajinskoj ulici podržala akciju sadnje stabala "Tjedan kolektivne sadnje stabala u Hrvatskoj 2021." koju organizira Udruga "Zasadi stablo, ne budi panj", no tema razgovora prešla je i na pitanje lokalnih izbora, ja je rekla da su  "u izbornoj utrci svi dobrodošli, a građani će odabrati najbolje".

Danas je, podsjetimo, Miroslav Škoro predstavio svoju kandidaturu za zagrebačkog gradonačelnika, pa je i Pavičić Vukićević upitana je li se odlučila za svoju kandidaturu i hoće li se kandidirati za gradonačelnicu Zagreba. Odgovor je - vidjet ćemo.

"Idući tjedan ćemo održati određene sastanke stranačkih tijela i bit ćete doista o svemu obaviješteni na vrijeme", istaknula je Pavičić Vukičević, koja je u stranci Bandić Milan 365 - Stranci rada i solidarnosti (BM 365). Na pitanje postoji li možda mogućnost da podrže kandidata neke druge stranke, je li to opcija, Pavičić Vukičević rekla je da je odgovor isti.



- Idući tjedan, stranački sastanci, dogovor na tijelima stranke i sasvim sigurno na vrijeme i kvalitetna informacija predstavnicima medija - poručila je Pavičić Vukičević u parku u Ukrajinskoj ulici u Novom Zagrebu gdje je posadila u sklopu ove zelene akcije posadila stablo japanske trešnje. Na toj lokaciji, danas je posađeno 30 stabala raznovrsnog drveća.

- Fascinirao me podatak da jedno stablo može godišnje proizvesti kisika koliko je potrebno za jednu četveročlanu obitelj - istaknula je Pavičić Vukičević. Dopredsjednica Udruge "Zasadi stablo, ne budi panj" i koordinatorica akcije za Zagreb, Ana Ruk Kalendar, rekla je da su od 2019. do danas u Hrvatskoj potaknuli sadnju više od 60.000 stabala, a u sadnji je do sada sudjelovalo 23.000 sudionika. Akcija se ove godine trebala provoditi od 1. do 7. ožujka, ali je zbog velikog interesa produžena do kraja ožujka, rekla je Ruk Kalendar.

Komentara 6

DU
Deleted user
13:07 09.03.2021.

mnogim parazitima upravo iz Milanove stranke nikako ne odgovara da se gospođa kandidira za gradonačelnicu. Od kad nema "idemo delati" kokoši su se uznemirile u kokošinjcu i reže na Jelenu. Žena sasvim sigurno zna, a neće biti opijena vlašću kaoao prethodnik. Moj glas ima makar nikada Bandiću nisam glasa dao. Zamisliti Tomaševića koji dana radnog iskustva nema , pogotovo pomisao upravljanja gradom me sablažnjava. Drug partizan sa zamjenicima Radom i Vilijem nije u stanju voditi kućni savjet neke manje zgrade. Vjerojatno bi Zagreb vratio Trg makala Tita i bio proglašen gradom ljubitelja gay populacije :(

ME
MediciKM
15:44 08.03.2021.

A di je Mirka?

DO
doktorica
07:42 08.03.2021.

samo nam je ona još trebala

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije