Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
27.11.2017. u 10:34

Dvojac je zaključio da za skupštine stranke neće dizati aute ni s pločnika ni iz uličica uz Lisinski

Ma nemoj se sekirati, samo stani, danas je onaj Bandićev skup, neće pauka bit’ sigurno – uvjeren je bio u subotu mladić koji je svog prijatelja nagovarao da automobil ostavi pored kafića Cug iza Paromlina i u neposrednoj blizini dvorane Vatroslav Lisinski.

Ne bi stajali ovdje, objasnili su, parkiraju inače “kao sav normalan svijet” na označeno mjesto jer im se više isplati dati šest kuna za dva sata parkiranja nego petsto, plus za tramvajsku kartu da odu po auto na Velesajam. Za vikend su si, međutim, odlučili dati oduška, pa kavu popiti “pod sva četiri” jer, kako su objasnili, opće je poznato da će sve što je parkirano u vrijeme događanja koje je važno gradonačelniku Milanu Bandiću na tom istom mjestu i ostati.

– Čuli smo da dolazi veliki broj njegovih ljudi, pa neće valjda dozvoliti da mu pauk digne stranačke kolege? A ne može baš znati da mi to nismo – zabavno je momcima bilo što su “buntovni”, ali bili su u potpunosti u pravu. Skupština Stranke rada i solidarnosti trajala je nešto više od sat vremena, a njihov nepropisno parkiran auto nitko nije dirao.

Baš kao ni one koji su jedni drugima blokirali put sa stražnje strane Lisinskog, one koji su se parkirali ljudima u zgradama na Vukovarskoj u dvorišta ili ulice u kojima se jedva mimoiđu dva vozila, a niti one koji su “pod sva četiri” stajali uz rubnjake na parkiralištu Paromlina. Je li tko od stanara iz obližnjih zgrada zvao službu Zagrebparkinga koja automobile odvozi, ne znamo, ali nije ih alarmirao ni jedan od kontrolora Holdingove podružnice koji je bio na terenu oko Lisinskog.

U vrijeme održavanja skupštine Bandićeve stranke ni djelatnici koji voze pauka, a inače često vole kružiti oko Glavnog kolodvora, nisu izišli samostalno na teren. Dečki koji su se parkirali kod Cuga, a i ostali koji su se pravili naivni tako su na dva sata ispali najpametnijima na svijetu. Jer, izgleda, ne moraš parkirati propisno niti platiti kartu dok god se držiš blizu gradonačelnika.

Komentara 5

AO
ante.oreskovic75
11:38 27.11.2017.

Dobro je birat lošeg gradonačelnika ponovo i ponovo!

DU
Deleted user
20:51 27.11.2017.

Zato svaki dan sumanuto kruže po Novom Zagrebu, kao strvinari ne bi li našli krivo parkirani auto i odmah ga digli.

TV
tvrdapixa
13:33 27.11.2017.

Matejica, tebi se Miki nekaj fest zameril!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije