Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oporba protiv

Paromlin, Gredelj i Zagrepčanku bi prodali po diskontnim cijenama

Paromlin: U njega bi se trebala smjestiti Gradska knjižnica
Davor Puklavec/PIXSELL
05.12.2020.
u 13:01

Spornu prodaju vrijednih gradskih zemljišta komentirali su gradski oporbenjaci

Prodaja gradskih zemljišta u kompleksima Paromlina, Gredelja i Zagrepčanke, koja je najavljena u prijedlogu proračuna za 2021. godinu i o kojoj će se raspravljati na sjednici Skupštine zakazane za utorak, loš je iznenadni potez – upozorio je HNS-ov zastupnik Tomislav Stojak.

Zaključio je da je obećano pretvaranje Paromlina u novu, suvremenu gradsku knjižnicu projekt koji se vjerojatno nikad neće ostvariti jer se prodajom zemljišta, kazao je, sada planira namiriti proračunska rupa od više od milijardu kuna.

– Zato taj projekt uvrštavam u svoju knjižnicu neispunjenih obećanja Milana Bandića. I volio bih da predstavnici Gradske uprave na sjednici Skupštine jasno i glasno odgovore zašto se jeftino prodaje Paromlin – kazao je Stojak.

Na tu su se temu jučer osvrnuli i predstavnici političkih platformi Zagreb je naš i Možemo!, čiji je predstavnik Tomislav Tomašević rekao kako “zemljišta koja su najvrednije obiteljsko srebro idu na bubanj po diskontnim cijenama”.

– To još jedan primjer katastrofalnog upravljanja Gradom koje će prestati nakon izbora u svibnju – poručili su

Komentara 3

SN
Snowman
15:50 05.12.2020.

Prodavajte dok imate sto. Kako kaze onaj Typ " Zagreb je nas" JOS gospodine JOS Samo nastavite dalje jednog dana ce te biti turisti u (nekadsnjem) svome.

GE
geler203
13:34 05.12.2020.

Suvremena knjižnica a na par sto metara dalje knjižnica a onda će i kod "Gredelja" knjižnica. Blago nama, nakon mahnitosti fontana, kružnih tokova, dolaze nam knjižnice.

Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
13:47 05.12.2020.

prodajte i sagradite stadion

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije