Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zastupnici protiv

Umjesto uvođenja naplate parkiranja, uredite kvartove

Tomislav Stojak
Foto: HNS
09.02.2018.
u 08:57

Osim što je takav prijedlog Grada nepravedan i nepošten prema građanima, kaže Stojak, koji je i skupštinski zastupnik, on “nije utemeljen niti na jednom argumentu

Asfaltiranje i uređenje ulica, uvođenje i obnova postojeće komunalne infrastrukture, uređenje igrališta, parkova za pse i prostora za odmor i rekreaciju građana, kao i odgojno-obrazovnih ustanova, sportskih dvorana i objekata kulture – prioriteti su to za zagrebačke kvartove, smatra predsjednik zagrebačkog HNS-a Tomislav Stojak, koji je jučer reagirao na najavljeno proširenje naplate parkiranja po čitavom gradu.

Osim što je takav prijedlog Grada nepravedan i nepošten prema građanima, kaže Stojak, koji je i skupštinski zastupnik, on “nije utemeljen niti na jednom argumentu, niti kriteriju, osim na nedostatku novca u gradskoj blagajni i nerealnom planiranju proračuna za 2018. godinu”.

HNS će se, kaže, boriti da se takva odluka ne usvoji, a nadaju se i potpori ostalih zagrebačkih stranaka. Reagirali su jučer na naplatu parkiranja od Rudeša do Jelkovca i u stranci GLAS, čija je predsjednica Anka Mrak-Taritaš ustvrdila kako Zagrepčanima kreće novi harač.

– Građani će opet plaćati promašena i skupa predizborna obećanja gradonačelnika Milana Bandića – rekla je Mrak-Taritaš, pa dodala kako se GLAS najoštrije protivi ovakvoj odluci. Podsjetimo, pred skupštinskim zastupnicima prijedlog naplate po gradu trebao bi se naći u travnju.

Pogledajte i kako su stanovnici Vrbika zbog naplate parkinga obljepili automate:

Tomislav Stojak
1/11

Komentara 5

VA
valentin2017
17:51 09.02.2018.

Gospodine Stojak molim da mi objasnite što je to u našem gradu utemeljeno na barem jednom argumentu? Nijedna odluka gradaske Skupštine nije utemeljena na argumentima, već na trgovačkim dogovorima između ljudi koje smo mi birali, a z..... jer smo mislilii da će biti pošteni. Trgovci mandatima i foteljama isto kao i vaši mešetari koji su svojim sramnim postupcima sjeli na fotelje i podržali večinu u Saboru. Živimo li bolje? Ne. Kopamo li po smeću i dalje za flašama? Da. Zar nije Bandić izjavio da laže koliko je potrebno da dobije izbore? Da. Zar je to poštenje prema građanima? Nije. SRAM VAS MOŽE SVE SKUPA BITI. oVAJ NAROD NIJE VAS ZASLUŽIO.

DO
doktorica
01:36 11.02.2018.

uhljebima treba novca

DU
Deleted user
19:04 09.02.2018.

Tako je, trebamo vrtiće, gradske domove za starije i nemoćne, dijagnostičke uređaje, popravak udubljenja uz rubove ulica kako nas za svake kiše ne bi "tuširali" automobili, trebamo više autobusa na nekim linijama, trebamo reda na i u postojećem, a ondaa može razmišljati o budućim promjenama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije