Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tuškanac

Ovoga se mjeseca gledaju “Divni životi Franka Capre”

Foto: Kino Tuškanac
1/3
09.12.2020.
u 10:34

Večeras u 19 sati Ciklus otvara “Dogodilo se jedne noći”

Djela mu odišu duhovitošu i dovitljivošću, u fokusu njegovih filmova najčešće je “običan” čovjek, a fantastičan je pristup imao i prema glumcima. Genijalni američki redatelj Frank Capra ostavio je tridesetih godina prošloga stoljeća golem trag u kinematografiji, a počast tom velikanu odaje i Tuškanac, u kojemu će od danas do 20. prosinca prikazati njegove najpopularnije klasike.

Na popisu retrospektive “Divni životi Franka Capre” dvanaest je naslova, a među njima i romantična komedija “Dogodilo se jedne noći” nagrađena čak s pet Oskara. Postavila je nove standarde u humorističnom žanru, a probit će led večerašnjom projekcijom u 19 sati. U isto vrijeme sutra na repertoaru je oskarovac “Upoznajte Johna Doea” koji satirično prikazuje otpor političkoj situaciji u zemlji.

Na platnu kina Tuškanac naći će se, naravno, i jedan od najemitiranijih filmova svih vremena koji se najčešće “vrti” uoči Božića, “Divan život”, i to u petak, također u 19 sati. Prikazivat će se i drugi naslovi čiji se raspored može pronaći na stranicama Tuškanca, a među njima i “Kumek”, novi hit domaćeg redatelja Darija Juričana. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije