Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
junak dana

Ovo je radnik Čistoće koji je upucan dok je sprječavao provalu u auto

Foto: Facebook
28.01.2020.
u 16:09

Smiljčić se uspješno oporavlja u Kliničkom bolničkom centru Zagreb, a u bolnici su ga posjetili predstavnici Grada i Čistoće.

Dok je s kolegom dijelio spremnike za otpad Djelatnik Čistoće Josip Smiljčić uočio je da se u blizini njega nešto neobično dešava. Naime, u Bukovačkoj ulici oko 18:40 muškarac je pokušao provaliti u parikirani Land Rover, a Smiljčić je potrčao prema počinitelju kako bi ga spriječio u tome, nakon čega se provalnik dao u bijeg. Kada ga je sustigao, muškarac je vatrenog oružja ispalio hitac i ranio Smiljčića.

Srećom, Smiljčić se uspješno oporavlja u Kliničkom bolničkom centru Zagreb, a u bolnici su ga posjetili predstavnici Grada i Čistoće.

Nakon što su od građana prikupili informacije, policajci su krenuli u potragu te uskoro naišli na bicikl koji je odgovarao opisu bicikla kojim je počinitelj pobjegao. U obližnjem dvorištu u Ulici Rebrovac uočili su počinitelja te mu naredili da prestane bježati, no on se oglušio. 

Muškarac je uhićen u ulici Rebar.

Ključne riječi

Komentara 19

RE
reborn
16:49 28.01.2020.

Počiitelj zločina je upucao jednu osobu, bježao je od policije i oglušio se na zapovijed da se preda, a policija ga je na kraju samo uhitila?!? Po meni policija je trebala "neutralizirati prijetnju", a jedina žrtva je trebao biti napadač - za primjer drugima koji sve lakše posežu za oružjem. Gospodo policajci - niste dovoljno plaćeni da riskirate svoje živote sa svakakvim ološem, imao je svoju priliku predati se...

KO
Kokoiduhovi
17:24 28.01.2020.

Poštovani gospodine, a da ste poginuli, netko bi kupio buket najskupljih ruža i prije nego bi one uvenule, zaboravio bi na to da ste neznancu, sugrađaninu, željeli zaštititi imovinu, valjda naivno misleći da bi to i za Vas netko učinio. Sumnjam, a Vi čuvajte svoj život.

SJ
Samo ja
16:44 28.01.2020.

Ok,vidli ga,on se oglusio i sta je bilo dalje?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije