Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opasni bromadiolon

Ovo je 20 lokacija u Zagrebu na kojima je uočen otrov za pse!

'16.02.2013., Zagreb - Maksimirska livada preko puta KBC Dubrava, na kojoj je nedavno doslo do trovanja pasa.   Photo: Zarko Basic/PIXSELL'
'Zarko Basic/PIXSELL'
27.02.2013.
u 19:00

Iz udruge Prava Šapa svakodnevno primaju i do dvadeset prijava novootkrivenih lokacija

Svakodnevno se otkrivaju nove lokacije na kojima građani nalaze bromadiolon, otrov od kojeg posljednjih tjedana ugibaju psi diljem Zagreba. Dok iz policije kažu da trenutačno traju ispitivanja uzoraka uzetih s livade u Maksimiru, gdje je prvi put primijećen otrov, iz udruge Prava Šapa svakodnevno primaju i do dvadeset prijava novootkrivenih lokacija.

– Ima nas četvero volontera koji redovito provjeravamo poruke, a posljednja je prijavljena lokacija u Vukovarskoj ulici – kaže Mirna Herman iz Prave šape. Osim već prijavljenih lokacija na Tuškancu, Srednjacima, Prečkom, Kajzerici, Maksimiru, Dubravi, Ribnjaku i Šubićevoj ulici, dodane su lokacije u Heinzelovoj, Zelendolu, Srebrnjaku, kod bolnice u Vinogradskoj, Goljaku, Miramarskoj, oko Doma sportova, kod Remize na Fallerovu šetalištu, u Španskom te u Branimirovoj ulici do Zavrtnice.

Policija poručuje građanima da ih, vide li nešto sumnjivo, odmah obavijeste, a više informacija o novim lokacijama policija će priopćiti sutra.

>>Zagrebački trovač ubija pse ilegalno uvezenim otrovom

>>Truju pse diljem grada, što učiniti ako pas pojede otrov?

Komentara 20

OB
-obrisani-
23:13 27.02.2013.

gadovi.....sram vas bilo....psi nisu ništa krivi.......ako već imate nešto protiv vlasnika onda jih otrujte...

ZH
zhrvoj
21:46 27.02.2013.

Poruka trovaču:Đubre jedno,ak te ja vidim dobil buš metak u glavu i pojel buš to kaj si namijenil pesima!

AN
AndrijaB
11:17 28.02.2013.

Slažem se da bi i vlasnici pasa trebali biti odgovorniji i savjesniji, međutim, mislim da nije način ako nam se nešto ne sviđa da idemo ubijati! Znači, sutra, ako mi se ne bi svidjelo kako će mi se netko obratiti ili zato što imam loš dan, imam pravo ubiti nekoga........ Stvarno, ovo nije način i svatko tko primjeti nekoga da postavlja otrov, dužan je prijaviti to policiji!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije