Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Oduzeti mu vozačku'

Ovako se ne vozi! Nevjerojatno što je ovaj biser napravio na Zagrebačkoj aveniji

vozač
Foto: Screenshot
1/4
12.09.2019.
u 13:57

On se nalazio u sporednoj ulici koja izlazi na Zagrebačku aveniju, a iz koje se smije skrenuti jedino desno, no vozač je baš želio ići lijevo

Da u prometu uistinu možemo vidjeti svakakve bisere, uvjerili smo se mnogo puta, no ono što je učinio jedan vozač na Zagrebačkoj aveniji rijetko se viđa.

On se nalazio u sporednoj ulici koja izlazi na Zagrebačku aveniju, a iz koje se smije skrenuti jedino desno, no vozač je baš želio ići lijevo.

Očito mu se nije dalo voziti do raskrižja na kojem bi mogao promijeniti smjer pa je odlučio prijeći preko dva traka i pješačkog prijelaza kako bi došao na drugu stranu ceste.

Snimka je objavljena na Facebook stranici ''Parkiram kao idiot'', gdje je izazvala zgražanje mnogih građana.

– Poslati policiji da mu opale finu kaznu, iako bih ja za ovo trajno oduzimala vozačku – samo je jedan od brojnih komentara.

VIDEO Evo kako će se u Hrvatskoj plaćati cestarina

Komentara 9

MA
Markos
14:25 12.09.2019.

@AlienattacK(ita): Treba ispendreclciti za dobro jutro (svakoga dana) I utopiti u bacvi izmeta Krkane slicni tebi pa ce i ovo drustvo I drzava prodisati.

Avatar kenshi
kenshi
18:30 12.09.2019.

U Hrvatskoj svaki i-diot može dobiti vozačku dozvolu.

IG
Igi125
15:01 12.09.2019.

Ovakvi prizori kao i masa drugih krsenja prometnih propisa u gradu su uobicajena pojava. I dok se vozaca kamiona koji je iz nepoznatih razloga izazvao nesrecu sa tragicnim ishodom razapinje i izmisljaju svakakve teorije ovog bisera se cak nije ni smjelo snimati. Snimatelj je vjerojatno trebao prvo pitati vozaca smije li ga snimiti kako se ponasa kao naziv grupe u kojoj je video objavljen. Samo se nadam da je snimka pregledana od strane policije i da vozacu sljedi ljepa kazna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije