Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
privatna zbirka

Najotrovnije zmije stigle u Zagreb. Pogledajte dio izložbe!

Izložba zmija
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/9
04.04.2017.
u 10:22

Projekt Čudesan svijet zmija 2013. godine pokrenuo je Neven Vrbanić, a riječ je o jednoj od najvećih privatnih zbirki živih zmija u Europi

U mezaninu Importanne galerije u ponedjeljak navečer otvorena je izložba najotrovnijih zmija na svijetu kao dio projekta "Čudesan svijet zmija", koja će za građane biti otvorena  do 2. lipnja.

Posjetitelji mogu vidjeti neke od najpoznatijih svjetskih zmija, poput najveće otrovne zmije na svijetu – Kraljevske kobre. Također, može se pobliže upoznati čuvenu crnu i zelenu mambu, gabonsku ljuticu, kobru pljuvačicu, razne vrste čegrtuša, pitona i mnoge druge vrste zmija.

Na izložbi je izložen i otrovni bradavičar (Gila monster), jedina vrsta otrovnog guštera na svijetu, a oni najhrabriji mogu dotaknuti zmije te u rukama držati neke od neotrovnih.

Projekt "Čudesan svijet zmija" pokrenuo je 2013. godine izložbom u Zagrebu uzgajivač zmija Neven Vrbanić, ujedno vlasnik te zbirke. Od tada se izložba održava svake godine, a ukupno ju je vidjelo više od 50.000 ljudi. Riječ je o jednoj od najvećih privatnih zbirki živih zmija u Europi.

>> Tko je pobijedio? Pogledajte borbu otrovnog pauka i zmije! 

>> Slavonski vatrogasci hvatali zmije: Bojimo ih se k'o vraga

Komentara 1

DA
davidhaye
22:27 04.04.2017.

Napišite cijenu več kada reklamirate,sigurno od 6 hodina do 676 je 50 kn.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije