Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Radovi

Otvoren rotor u Ulici grada Wirgesa

Samobor (1)
Dalibor Urukalović/PIXSELL
15.06.2010.
u 16:53

Uz rotor, u promet je pušten i dio Wirgesove, gdje je Županijska uprava za ceste uz rubnike obnavljala asfalt.

SAMOBOR - Novi rotor u Ulici grada Wirgesa pušten je danas u promet. Uz rotor, u promet je pušten i dio Wirgesove, gdje je Županijska uprava za ceste uz rubnike obnavljala asfalt.

– Rotor je sada u punoj funkciji i promet Wirgesovom teče kao da nikad ni nije bilo zastoja. Jedino bih zamolio građane da pripaze na ograničenje brzine, jer su kod rotora u tijeku radovi na gradnji novoga autobusnog kolodvora – rekao je gradonačelnik Krešo Beljak i dodao da će se puna funkcija rotora vidjeti tek kad kolodvor bude završen.

Boris Kušt, direktor Komunalca, dodao je da je otvaranje tog rotora prva faza u sklopu radova na izgradnji autobusnog kolodvora, koji planiraju završiti do kraja godine ili najkasnije do početka sljedeće godine.

U promet će sutra ujutro biti puštena i Domaslovečka ulica u Domaslovcu, a završit će se i radovi na parkiralištu ispred crkve u Lugu Samoborskom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije