Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Otvoren prvi butik kave: Nađite svoju idealnu kapsulu

Capsula – La Boutique del Caffè”
Foto: Promo
1/9
15.11.2018.
u 09:56

Tvrtka CAPSULA otvorila je svoj drugi po redu coffee butik, i to u Draškovićevoj ulici na broju 60, u blizini hotela Sheraton pod nazivom „Capsula – La Boutique del Caffè”

Poštovane Zagrepčanke i Zagrepčani, dragi kavoljupci ali i svi oni koji volite novitete, prošlog je tjedna u Zagrebu, nekima već poznata tvrtka CAPSULA, od koje ste možda već naručivali vašu omiljenu kavu u kapsulama ili od koje ste možda kupili aparat, otvorila, nakon Umaga, svoj drugi po redu coffee butik, i to u Draškovićevoj ulici na broju 60, u blizini hotela Sheraton.

Foto: Promo

To nije jedna od stranih franšiza koje se povremeno pojavljuju u Hrvatskoj, a priča započinje prije četiri godine, kada mlađi bračni par, Saša i Tina, samostalno pokreće prodaju brenda Cialdissima sa kompatibilnim kapsulama za Nespresso i Lavazza aparate.

Kako je potražnja rasla, kao i upiti za ostalim kapsulama dostupnim na našem tržištu, tako su i oni, kako bi ispunili želje svojih kupaca, počeli dodavati nove brendove i proizvode te danas u asortimanu broje više od 200 različitih artikala. U njihovim trgovinama pod nazivom „Capsula – La Boutique del Caffè”, u Umagu i Zagrebu, ali i u njihovom već poznatom webshopu www.cialdissima-hrvatska.com , možete pronaći velik izbor kapsula renomiranih svjetskih proizvođača poput Lavazze, Nespressa, Illy, Vergnano, Nestlea, Tchiba  ali i Cialdissime, Italian Coffee, Gimoke i brojnih drugih, za sve aparate dostupne na našem tržištu,i to po vrlo pristupačnim cijenama. Također, kako bi Vam olakšali izbor kave, u ponudi je i besplatna degustacija istih. Po najpovoljnijim cijenama u gradu možete kupiti i Lavazza Coffee to go odnosno kavu za van po cijeni od 5,ookn za kavu ili 6,00kn macchiato, cappucino ili bijelu kavu.

Foto: Promo

Uz česte promocije,na  akciji imaju uvijek i kvalitetne i moderne aparate za kavu a ljubazno vam je osoblje na raspolaganju 365 dana u godini bilo u dućanu, putem telefona, upitom u webshopu ili mailom.

Naravno, posjetiti ih možete bez obzira na kupnju svakog radnog dana od 08-20h, subotom od 09-13h ili samo kontaktirati telefonski ili putem maila.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije