Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BESPLATNI SMJEŠTAJ

Otvoren natječaj za besplatni smještaj studenata u 'Domu sv. Antuna Padovanskoga'

Krevet
Jurica Galoić/Pixsell
09.07.2018.
u 12:55

Smještaj je namijenjen katoličkim studentima svih fakulteta, isključivo mladićima

Hrvatska provincija sv. Jeronima franjevaca konventualaca raspisuje Natječaj za besplatni smještaj studenata u „Domu sv. Antuna Padovanskoga“ u Zagrebu za akademsku godinu 2018./2019.

Smještaj je namijenjen katoličkim studentima svih fakulteta, isključivo mladićima, a prednost će imati kandidati slabijeg imovinskog stanja i boljeg prosjeka ocjena, iz obitelji s brojnijom djecom, koji već ne uživaju studentsku stipendiju, ili neku drugu financijsku pomoć slične kategorije.


 

Dokumenti koje je potrebno dostaviti

Pisanu molbu s obrazloženjem zbog čega kandidat traži smještaj u 'Domu sv. Antuna Padovanskoga'; Slabo imovinsko stanje u obitelji potkrijepiti potvrdom socijalnog ureda; Pismenu preporuku vlastitog župnika koji poznaje kandidata s jamstvom da je kandidat praktični vjernik; Presliku osobne iskaznice; krsnog lista; rodnog lista; domovnice; maturalne svjedodžbe; Potvrdu o upisanom fakultetu; Potvrde i priznanja o sudjelovanju na natjecanjima na svim nivoima i postignuta priznanja i nagrade (ako ih kandidat ima) kao i potvrde ili preporuke od nadležnih osoba i institucija za one koji su u posljednjih 12 mjeseci obavljali volonterski rad; Uvjet za produženje boravka u Domu sv. Antuna za narednu godinu jest potvrda da je student u ljetnom ispitnom roku položio sve ispite iz protekle godine.

Rok za prijavu na natječaj je do 10.08.2018. godine, a šalju se na adresu: Dom sv.Antuna Padovanskoga (za natječaj), Sveti Duh 33, 10000 Zagreb.

Rezultati natječaja bit će objavljeni u rujanskom broju Veritasa, na FB stranici Veritas – Glasnik sv. Antuna Padovanskog te na internetskim stranicama: www.ofmconv.hr i www.veritas.hr.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije