Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obnova ulica

Otvoren dio Radničke, investicija vrijedna 5 milijuna kuna

bandic
Anto Magzan/PIXSELL
13.08.2012.
u 08:47

Radnici su radili punom parom baš u ulici nazvanoj prema njima, zamijetio je gradonačelnik Bandić na otvorenju obnovljenog dijela Radničke

Dio novouređene Radničke ceste, od križanja s Vukovarskom do križanja sa Zaharovom ulicom, otvorio je sinoć gradonačelnik Milan Bandić. Radovi na raskrižju s Vukovarskom, proširenje kolnika Radničke za tri metra te gradnja kružnog toka na raskrižju Radničke i Zaharove ulice trajali su tri tjedna.

– Cijena je radova koji će biti gotovi do Velike Gospe, kako je i najavljeno, pet milijuna kuna – rekao je Bandić te dodao kako mu je simpatično to što su radnici radili punom parom baš u ulici nazvanoj prema njima. Još se mora urediti dio Radničke od Ulice grada Vukovara do Heinzelove ulice.

Taj će dio, od ukupno 600-tinjak metara, Grad nastojati urediti za četiri mjeseca.

Komentara 7

PA
Pavel123
11:15 13.08.2012.

Pet milijuna kuna za jdna kružni tok i par metara ceste?!? Pa jest normalni? Nekad je kilometar AUTOCESTE koštal milijun maraka, pa dolara, pa eura. Sad mi jedan kružni tok plaćamo pet milijuna kuna??!?! Kolko bi onda trebala koštati kuća? Milijardu?!

OB
-obrisani-
15:59 13.08.2012.

@Pavel123 - nemoj tako, pa kružni tok košta, ljudi moraju glumit da delaju...daj se opusti, ak plaćamo milijarde za pizdarije, možemo dat i 5 milja za kružni tok koji vjerojatno nikad nećemo koristiti....

SI
silversurfer22
11:06 13.08.2012.

..mislim da je razgovor između bankara u Radničkoj i Miće tekao na sljedeći način...''čuj, mi idemo tri tjedna na godišnji i kad se vratimo da je sve gotovo..comprende ?''...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije