2 0°C
 • Avatar liquidsky
  liquidsky:

  Što se nas Zagrepčane ima doticati Zagreb? Naša je sveta dužnost i moralna obveza služiti našem Velikom Vođi, provoditi sve njegove odluke i zamisli. Boljitak Milana Bandića trebao bi svima nama biti najveće životno zadovljstvo. Zato podržimo plaćanje odvoza kućnog ... prikaži još!g otpada i iz praznih kanti. Neki ne razumiju da bi pobuna protiv te i sličnih Bandićevih poslovnih odluka mogla narušiti sustav kojega je toliko dugo, mukotrpno gradio. To ne smijemo dopustiti. Budimo i dalje na usluzi našem gradonačelniku koji nas toliko voli i mudro postupa s gradskim, neki naivno misle - javnim, našim novcem. Služimo mu šutke, odužimo mu se za toliku brigu i mar. Dok je Bandića, bit će i nas. Kada on jednoga dana ode u nepovrat, teško je i zamisliti što će s nama biti. Održavajmo ga i podržavajmo još dugo, dugo. Živio nam Bandić još dvjesto godina. Cijena svega toga? Nevažna.

 • Vito:

  19. kolovoza 2017. u 19:46 Visoki upravni sud (VUS) i Grad Zagreb ponovno će se morati baviti metodologijom obračuna cijene odvoza otpada jer je Ustavni sud, doduše još u ožujku, ali je na to jučer upozorio portal Telegram.hr, djelomično ukinuo ... prikaži još!uo pravomoćnu upravnu presudu kojom se činilo da je taj problem riješen. :::::::::::::::: Svi će morati plaćati odvoz otpada po količini – Ovo je kvalitetan iskorak, sada smo pokazali da zemlja, kada se mudro ponaša, može ostvariti dobre rezultate – rekao je premijer. – Radimo na svim pitanjima odgovorno, prvi krug lokalnih izbora je iza nas, čestitam svima koji su ostvarili uspjehe, očekujemo završetak tog procesa 4. lipnja – dodao je Plenković. Uredbom o gospodarenju otpadom, koju je Vlada usvojila, naplata odvoza otpada po količini postaje obveznom za sve jedinice lokalne samouprave, a uvodi se i poticajna naknada za odvojeno skupljanje otpada. :::::::::::::::::::::::::::::::::::: Jeste li zadovoljni??? _____ Zašto se čudite??? _____ Pa to je "večernjak" objavio 25. svibnja 2017. u 13:05 ______ Između ožujka i svibnja "iste godine" imali ste priliku izabrati poštene - izabrali ste članove organizacije koja je pred sudom osuđena za pljačku Hrvatske. _____ Sad moramo ZBOG VAS svi ispaštati i plaćati "prazne kante" identično kao da su pune smeća. ______ Identično plaćamo i javnu kuću zvanu HRT - daju reprize i stare programe, ali uspješno svaki mjesec uzimaju nove novce - skoro 80 kuna po obitelji pa o tome i dalje šutite kao zaliveni

 • Vito:

  U prošlim stoljećima crkva je uzimala desetinu prihoda, na veličinu prozora, količinu dimnjaka _____ U 21. stoljeću plajčkaši uzimaju višesturko puta više - 40 % od plaće, i još dodatno od "prireza" --- U Zagrebu 18 % od plaće , ... prikaži još! dva puta za komunalne "usluge", i još posebno za plaćanje portošene vode, struje, plina, javnog prijevoza, parkiranja, a što su komunalne usluge bez kojih je u gradu nemoguće ili teško moguće živjeti normalno. ______ No, Vi ste izabrali kriminalce za sovje predstavnike pa ne vidim čemu "panika" - točno ste znali da vas pljačkaju punih 27 godina, no ponovo ste ih izabrali.

Još iz rubrike Zagreb

Tvornica kulture
SAJAM KNJIGA

Zgrabi knjigu po tvorničkim cijenama!

Staro groblje, ulica Oranice
ZABORAVLJENO GROBLJE

Već četiri desetljeća propada

Održavanje fontana
REDOVNO ODRŽAVANJE

Bandićeve fontane na servisu za dva i pol milijuna kuna

6