59 25°C

VIP izdvaja za Vas

 • Avatar liquidsky
  liquidsky:

  Što se nas Zagrepčane ima doticati Zagreb? Naša je sveta dužnost i moralna obveza služiti našem Velikom Vođi, provoditi sve njegove odluke i zamisli. Boljitak Milana Bandića trebao bi svima nama biti najveće životno zadovljstvo. Zato podržimo plaćanje odvoza kućnog ... prikaži još!g otpada i iz praznih kanti. Neki ne razumiju da bi pobuna protiv te i sličnih Bandićevih poslovnih odluka mogla narušiti sustav kojega je toliko dugo, mukotrpno gradio. To ne smijemo dopustiti. Budimo i dalje na usluzi našem gradonačelniku koji nas toliko voli i mudro postupa s gradskim, neki naivno misle - javnim, našim novcem. Služimo mu šutke, odužimo mu se za toliku brigu i mar. Dok je Bandića, bit će i nas. Kada on jednoga dana ode u nepovrat, teško je i zamisliti što će s nama biti. Održavajmo ga i podržavajmo još dugo, dugo. Živio nam Bandić još dvjesto godina. Cijena svega toga? Nevažna.

 • Vito:

  19. kolovoza 2017. u 19:46 Visoki upravni sud (VUS) i Grad Zagreb ponovno će se morati baviti metodologijom obračuna cijene odvoza otpada jer je Ustavni sud, doduše još u ožujku, ali je na to jučer upozorio portal Telegram.hr, djelomično ukinuo ... prikaži još!uo pravomoćnu upravnu presudu kojom se činilo da je taj problem riješen. :::::::::::::::: Svi će morati plaćati odvoz otpada po količini – Ovo je kvalitetan iskorak, sada smo pokazali da zemlja, kada se mudro ponaša, može ostvariti dobre rezultate – rekao je premijer. – Radimo na svim pitanjima odgovorno, prvi krug lokalnih izbora je iza nas, čestitam svima koji su ostvarili uspjehe, očekujemo završetak tog procesa 4. lipnja – dodao je Plenković. Uredbom o gospodarenju otpadom, koju je Vlada usvojila, naplata odvoza otpada po količini postaje obveznom za sve jedinice lokalne samouprave, a uvodi se i poticajna naknada za odvojeno skupljanje otpada. :::::::::::::::::::::::::::::::::::: Jeste li zadovoljni??? _____ Zašto se čudite??? _____ Pa to je "večernjak" objavio 25. svibnja 2017. u 13:05 ______ Između ožujka i svibnja "iste godine" imali ste priliku izabrati poštene - izabrali ste članove organizacije koja je pred sudom osuđena za pljačku Hrvatske. _____ Sad moramo ZBOG VAS svi ispaštati i plaćati "prazne kante" identično kao da su pune smeća. ______ Identično plaćamo i javnu kuću zvanu HRT - daju reprize i stare programe, ali uspješno svaki mjesec uzimaju nove novce - skoro 80 kuna po obitelji pa o tome i dalje šutite kao zaliveni

 • Vito:

  U prošlim stoljećima crkva je uzimala desetinu prihoda, na veličinu prozora, količinu dimnjaka _____ U 21. stoljeću plajčkaši uzimaju višesturko puta više - 40 % od plaće, i još dodatno od "prireza" --- U Zagrebu 18 % od plaće , ... prikaži još! dva puta za komunalne "usluge", i još posebno za plaćanje portošene vode, struje, plina, javnog prijevoza, parkiranja, a što su komunalne usluge bez kojih je u gradu nemoguće ili teško moguće živjeti normalno. ______ No, Vi ste izabrali kriminalce za sovje predstavnike pa ne vidim čemu "panika" - točno ste znali da vas pljačkaju punih 27 godina, no ponovo ste ih izabrali.

Još iz rubrike Zagreb

Zagrebački velesajam
3
Jelena Ružić

Velesajam su sagradili za tristo dana, a za plan njegove obnove treba im desetljeće

apel iz azila

Možete li barem privremeno udomiti bebe iz Dumovca?

novo ruho starog trga

Bijeli plato za kralja Tomislava

2