Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija u Blatu

Otac stradale djevojčice: 'Uzeo mi je dijete, uzeo mi je život cijeli'

Otac djevojčice poginule u nesreći
Foto: HRT Screenshot
1/7
24.05.2019.
u 13:44

Moja Greta je krenula. I ovaj je dojurio, koja je to brzina bila, vidite da nema tragova kočenja, nema ničega, rekao je otac preminule djevojčice.

Prometna nesreća u kojoj je poginula sedmogodišnja djevojčica potresla je zagrebačko naselje Blato. Policija je potvrdila kako je 33-godišnji vozač automobila marke BMW krapinskih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 0,34 promila naletio na djevojčicu koja je s ocem prelazila preko pješačkog prijelaza.

– Uzeo mi je dijete, uzeo mi je život cijeli. Neće proć' tako lako. Ja sam stajao na zebri, jedan je dojurio odozgora. Stao sam tu i rekao: 'Čekajte cure, vidite kako ovaj juri.' Stali smo. I zavoj je, nepregledno je, a po zvuku ne čujem nikoga. Kažem da možemo i moja Greta je krenula. I ovaj je dojurio, koja je to brzina bila, vidite da nema tragova kočenja, nema ničega – rekao je otac preminule djevojčice.

 

Stanovnici Blata s kojima smo razgovarali ogorčeni su jer, kako kažu, vozači stalno jure Karlovačkom cestom, a uklonjeni su ''ležeći policajci'' jer su se neki mještani žalili kako im zbog njih pucaju prozorska stakla i fasade. Isto tako, tvrde, nema ni patrola prometne policije koje bi trebale sankcionirati prekršitelje. 

Video – Stanovnici Blata ogorčeni su zbog tragične pogibije djevojčice

Komentara 30

PA
Pajkoslava2
13:23 24.05.2019.

Prestrašno! Kao majka ne mogu zamisliti koja je to bol izgubiti svoje dijete. Moja sućut roditeljima i obitelji male djevojčice.

GR
gragakarlovac
13:36 24.05.2019.

u cijeloj zemlji većina vozača ne staje na zebre. to je zbog arogancije i lošeg odgoja. ali takav je narod. Jednom bio u New Yorku, stotinu ljudi idu preko zebre i imaju prednost, vozači čekaju. U ovom zabitu bi vozač drugi dan trazio tučnjavu. IQ naroda na neandertalskoj razini.

VE
verica2
14:23 24.05.2019.

Upravo sam na zidu ograde Vjesnikovog nebodera pročitala "Nije pitanje tko će mi dozvoliti, nego tko će me zaustaviti?" Možemo mi imati najbolje zakone na svijetu, ali oni ništa ne vrijede ako nismo u stanju osigurati njihovo provođenje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije