Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Među 15 najboljih

Osnovna škola Marin Držić proslavila 55. rođendan

OŠ Marin Držić
Foto: Daniel Kasap/Pixsell
1/7
25.04.2014.
u 21:20

Slavlju osnovne škole prisustvovali su i njeni bivši učenici, Darinko Kosor i Davor Bernardić

Danom otvorenih vrata Osnovna škola Marina Držića danas je obilježila svoj 55. rođendan. Nekoć jedna od najvećih škola u Zagrebu, a danas škola koja je među 15 najboljih u gradu, uz prigodni je program zainteresiranima, velikim dijelom stanovnicima kvarta, pokazala čime se bave njeni učenici.

- Sve je manje učenika koji se upisuju u školu, ali kvaliteta programa nikako se ne smanjuje. Imamo jedan od najboljih učiteljskih kadrova, što je i prepoznato - rekla je ravnateljica škole, Marica Nemet, pozivajući, na prigodnoj svečanosti večeras, predsjednika Gradske skupštine, Darinka Kosora, bivšeg Držićevca, da kaže nekoliko riječi o svojim danima u školi.

Posljednji puta u njoj, priznao je Kosor, bio je prije 35 godina.

- Puno lijepih uspomena ono je što me prvenstveno veže za školske klupe ovdje. Osnovnu školu Marina Držića pohađao sam od 1971. do 1979. godine, a vidim, još uvijek su u dvorani isti parketi - primijetio je predsjednik Skupštine, dok je gradonačelnik Milan Bandić pogledom "snimio" i tri napuknuta prozora. Obećao je, ubrzo će ih dati popraviti.

Jedan od bivših učenika škole u Nalješkovićevoj jest i potpredsjednik Gradske skupštine, Davor Bernardić, koji se, između ostalog, zahvalio svojim razrednicama na dobivenom obrazovanju.

>> Burno na Gradskoj skupštini! Kosor izbacio Bernardića!

Komentara 1

ZL
zlatokljuni
11:06 27.04.2014.

kako su si prisni! Ne bi čovjek rekao da je prije nekoliko dana Bernardić bio od KOsora izbačen iz Skupštine zbog benignog pitanja ...kakve mi igrokaze gledamo od ovih glumaca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije