49 14°C
  • herojulice:

    Nezahvalnici, sram vas bilo. Znate li koliko je milijuna morao izdvojiti sa "pravih" investicija da bi vama povukao tu crtu koja dijeli pločnik od kolnika. Znate li vi koliko je prometnih "stručnjaka" sa "diplomama" moralo raditi prekovremeno zbog toga i ... prikaži još!i biti dodatno plaćeno za prekovremeni rad i još za elaborate? Struka i transparentnost prije svega. I opet ne valja. Na sljedećim izborima opet glasajte za njega.

  • Igi125:

    Situacija kao i u Blatu. Postavljeni su uspornici i ogranicenja brzine koje mali broj vozaca postuje. Tako je i ovdje jasno vidljiva puna linija samo sto to polupismenim vozacima malo vrijedi. Nadam se da su novinari poslali fotografije vozila u ... prikaži još! prekrsaju policiji i da ce vozaca stici kazna.

  • chemica:

    A što sa bolesnicima koji ti se voze "na repu", pa čak i trube ako smanjiš na brzinu koja će prelazak preko "rođinih" ležećih učiniti bezopasnim po tvoje vozilo? Ili pak npr. onih par promila vozača koji te preteknu pa ... prikaži još! mahnito zakoče ispred tebe kako bi te zaustavili i "objasnili" da se voziš presporo? Možda idući takav pacijent izvuče utoku, pa krene prema meni da me izrešeta ili što već? Evo, iskreno se nadam da će pogreškom sprašiti metak u najbližeg pješaka, možda i nečije dijete, pa sva ova suluda pisanija prestane, a policija konačno počne raditi svoj posao. Jer, to je bit problema. Policija vjetri zube, kao da svi čuvaju granicu, i tako bar dvadeset godina, kad još nije ni bilo migranata. Nekakav čudan manjak uniformi na ulici, ali zato poplava šefova i šefića u službenim BMW-ima. Kad ti je milkan iskočio iz grmlja pred auto...Ove danas znaš unaprijed gdje stoje, a i tamo se jednom tjednom pojave kao maksimum.

Još iz rubrike Zagreb

Medvednica - Sadnja prvih memorijalnih stabala u akciji pošumljavanja
Stablo uspomena

Svakom preminulom članu posvetit ćemo jedno zasađeno drvo

Članovi ekipa s čelnicima ZICER-a te predstavnicima gradske uprave i Ine, koja je ovogodišnji partner
Startup Factory

Osmislili virtualne naočale za opremanje novog stana i bicikl koji je turistički vodič

Promovitni video "We love Zagreb"
PROMOTIVNI VIDEO

“We love Zagreb” kandidat je za najbolji turistički film, glasajte i vi