Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
advent

Osebujni Djed Božićnjak u Muzeju mamurluka

Foto: Muzej mamurluka
1/3
04.12.2020.
u 11:26

Ako tijekom prosinca posjetite najmanje tri, od pet navedenih muzeja, imat ćete mogućnost osvojiti jedan od tri poklon paketa prepuna iznenađenja – probranih suvenira iz svih pet muzeja i ponekim dodatkom.

U izostanku uobičajenog adventa u Zagrebu, Muzej mamurluka je odlučio na jedinstven i originalan način priuštiti malo radosti i veselja u ovom nesvakidašnjem adventskom vremenu. U suradnji s renomiranim Studiom smijeha, Muzej mamurluka je pripremio jedinstvenog i osebujnog Djeda Mraza.

A u jedinstvenom muzeju i jedinstveni Djed Mraz: „veseli“ i osebujan, po uzoru na djedicu iz kultnog filma „Bad Santa“. Nakon napornog radnog tjedna djedica će se „zaletiti“ do muzeja  i sve vas počastiti pošalicama i pričama o „teškom“ životu djedice, ali i ponekim darom iz njegove vreće bez dna. Također, Muzej sudjeluje u programu „Advent u muzeju“. Programu u kojem sudjeluje, uz Mamurluka, još četiri muzeja, a to su Muzej čokolade Zagreb,  Muzej Iluzija, Muzej prekinutih veza, Muzej Zagreb '80 osmišljen s ciljem da se sugrađanima pruži prilika da osjete adventsku atmosferu na toplom i sigurno.

 Ako tijekom prosinca posjetite najmanje tri, od pet navedenih muzeja, imat ćete mogućnost osvojiti jedan od tri poklon paketa prepuna iznenađenja – probranih suvenira iz svih pet muzeja i ponekim dodatkom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije