Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Besplatno je

Organiziraju vježbanje za umirovljenike, primaju prijave kako bi složili grupe

Košarkaški klub Dinamo Zagreb
15.12.2020.
u 07:45

Košarkaški klub Dinamo Zagreb zajedno s Konjički klubom “Appaloosa” provodi projekt "Aktivna 3. dob"

Košarkaški klub “Dinamo Zagreb” i Konjički klubom “Appaloosa” zajednički provode projekt "Aktivna 3. dob".

Cilj mu je uključivanje velikog broja umirovljenika te organizacija sadržaja i aktivnosti prilagođenim za ovu, kako kažu, rizičnu, i pomalo zanemarenu skupinu. Projekt je sufinanciran iz Europskog socijalnog fonda, a aktivnosti koje su počeli provoditi prije nego što su na snagu stupile trenutne mjere vezane uz suzbijanje koronavirusa uključuju rekreativne treninge, međugeneracijska druženja, odlaske na utakmice seniorske ekipe KK Dinamo Zagreb, jahanje i edukaciju zdravstvenih djelatnika.

- Organizacijom svega navedenog doprinosi se i smanjenju usamljenosti umirovljenika, unapređivanju zdravlja te promjena loših navika kod ove skupine naših sugrađana - kažu u KK Dinamo Zagreb.

Ukupna vrijednost ovog projekta je 1.372.985,57 kuna, trajat će 32 mjeseca, a sve aktivnosti u sklopu projekta su besplatne. Do sada je KK Dinamo Zagreb u program uključio 40-ak umirovljenika, a provedeno je 60 aktivnosti. Sve aktivnosti se provode u dvorani KK Dinamo Zagreb u Rudešu koja je dovoljno velika da se poštuju sve epidemiološke mjere, a kako se nadaju uskorom popuštanju ograničenja, trenutno prikupljaju još prijava umirovljenika kako bi mogli na vrijeme složiti grupe i raspored.

Prijave se primaju na mail: administracija@kkdinamo.hr ili na broj: 098 9474841, kao i direktno u prostorijama kluba – Rudeška cesta 71, od 8 do 16 sati.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije