Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Opuštena atmosfera i dobra zabava ovog ljeta u Općini Jakovlje

Jakovlje
06.07.2022.
u 12:51

Zagrebačka županija bogatija za još jednu manifestaciju na otvorenom

Savjet mladih Općine Jakovlje je savjetodavno tijelo Općine Jakovlje koje promiče i zagovara prava, potrebe i interese mladih u cilju njihovog sudjelovanja u odlučivanju o upravljanju javnim poslovima od interesa i značaja za mlade, aktivno uključivanje mladih u javni život te informiranje i savjetovanje mladih Općine Jakovlje. Novi saziv Savjeta mladih Općine Jakovlje konstituiran je 24. veljače 2022. godine. Cilj im je na zabavan način aktivno informirati, savjetovati i uključiti sudjelovanje mladih u javni život koji je od interesa i značaja za zajednicu.

Stoga su po PRVI puta u Općini Jakovlje krenuli s organizacijom manifestacije na otvorenom pod nazivom „Park festival Jakovlje“ namijenjenoj svim dobnim skupinama, a s najvećim naglaskom na mlade.

Riječ je o manifestaciji koja će se održavati od 15.07. - 17.07.2022. i koja kroz sva 3 dana garantira opuštenu atmosferu i dobru zabavu.

Programom je predviđeno:

15.07.2022. (petak) - KINO NA OTVORENOM – prikazivanje filma OSMI POVJERENIK – DJ Mario GUDELJ/beer party

16.07.2022. (subota) - LAJNAP – STAND UP KOMEDIJA – natjecanje u beli - DJ Mario GUDELJ/beer party

17.07.2022. (nedjelja) – DAN ZA MALCE – razne radionice i sadržaji za djecu

Ponosni smo na rad i zalaganje članova Savjeta mladih Općine Jakovlje te smo sigurni kako će upravo ova manifestacija „Park festival Jakovlje“, koja se po prvi puta održava u Općini Jakovlje, potaknuti ljude na dolazak, druženje i opuštanje, te postati tradicionalna manifestacija koja će biti prepoznatljiva,  ne samo u Općini Jakovlje, već i u cijeloj Zagrebačkoj županiji.

Pozivamo sve ljude koji su željni druženja i opuštanja te dobre zabave, da se odazovu na ovu manifestaciju, na kojoj će vjerujemo svatko pronaći nešto za sebe, te na taj način podrže i rad naših mladih.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije