Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON TUŽNE VIJESTI

Oproštaj od dugogodišnjeg bliskog suradnika: Pavle Kalinić došao u stan Bandićevih

28.02.2021.
u 02:57

Kada su mediji prije više mjeseci počeli pisati kako Bandića napuštaju neki suradnici, Kalinić je jasno dao do znanja da se ne namjerava odreći Milana Bandića

Vijest o smrti Milana Bandića iznenadila je građane Zagreba, ali i najbliže suradnike zagrebačkog gradonačelnika. Bandić je bio u pripremama za lokalne izbore i još jedan gradonačelnički mandat.

Nakon što su iz Službe za informiranje Ureda gradonačelnika Grada Zagreba potvrdili tužnu vijest, jedan od gradonačelnikovih najbližih suradnika Pavle Kalinić otišao je do njegovog stana u Bužanovoj ulici.

Kada su mediji prije više mjeseci počeli pisati kako sve više političkih aktera vjeruje da Bandić ne može osvojiti još jedne izbore, Kalinić je jasno dao do znanja da se ne namjerava odreći Milana Bandića. 

- Ja se nisam odrekao ni Josipa Broza Tita, ni Franje Tuđmana pa ne vidim zašto bih se odrekao Milana Bandića - kazao je Kalinić u rujnu prošle godine.

Bandić je također redovito hvalio Kalinićev rad pa je tako lani u jednom trenutku izjavio: 

– Prije ću ja biti smijenjen nego Kalinić. Zaštićen je kao lički medvjed. 

1/43

 
Ključne riječi

Komentara 31

MC
mario.cotic.3
07:20 28.02.2021.

RIP...ali moram komentirati kako obuceni su ovi ljudi dosli dati sucut obitelji....pa zar se tako oblaci?...pola u trenerci, pola u nekim demode trapericama...pa neki red se treba znati...ne moze se ovakav neobrijan i zapusten dolaziti....sigurno imaju nesto prikladnije i ne treba vremena za presvuci se...a i neki respekt bi se prema obitelji pokazao da se malo pristojnije dotjeralo....

DU
Deleted user
08:26 28.02.2021.

Novosadski lala ništa nije učinio za Hrvatsku, čak i hrvatske časne sestre su ga smetale jer nisu pobjegle iz vukovarskog pakla, ostale su uz ranjene, a na njegovu objavu o smrti svi komentari su bili isključeni, za Bandića koji je vazda delao i učinio Zagreb dostojnim glavnog grada Hrvatske, otvorena je bljuvaonica. Nismo slijepi! Nikad više smrdoslavija! Zalud se kidate!

HA
Hanok
05:26 28.02.2021.

RIP, medutim, pola ove njegove ekipa mora ići u zatvor

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije