Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Očekuju se gužve

Odgođeno zatvaranje zagrebačkog rotora. Ovo je novi datum

Radovi na rotoru u Zagrebu
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
1/5
29.10.2018.
u 15:29

Prema zadnjim informacijama rotor je trebao biti zatvoren od 30. studenoga

Planirani početak zatvaranja rotora Remetinec za promet je 15. prosinca 2018. godine, a trajat će do 30. siječnja 2020. godine, doznaje Dnevnik.hr od Gradskog ureda za prostorno uređenje, izgradnju grada, graditeljstvo, komunalne poslove i promet.

"Što se tiče obilaznih pravaca, izgradit će se privremene prometnice s četiri vozna traka (po dva u smjeru istok-zapad) te će se provesti usklađivanje svih semaforskih uređaja u široj okolici radova. Znakovi privremene regulacije prometa postavit će se već na obilaznici, kod Lučkog i kod Jankomirskog mosta. Velik dio prometa koji sada ide preko rotora planira se prebaciti na druge prometne pravce. Zagrebački holding d.o.o., podružnica ZET, organizirat će zamjenski prijevoz putnika uvođenjem autobusnih linija. Isto tako, ZET će za sve svoje postojeće autobusne linije organizirati prometovanje privremenim prometnicama", doznaje se iz Grada Zagreba. 

Podsjetimo, prema zadnjim informacijama rotor je trebao biti zatvoren od 30. studenoga.

Pogledajte video o rekonstrukciji zagrebačkog rotora

 

 

Ključne riječi

Komentara 24

Avatar comandante
comandante
16:06 29.10.2018.

pa kada već toliko kasnite a da niste niti počeli, zašto ne krenuti oko 20.01 nakon praznika i gužvi???

PA
paleontolog
16:28 29.10.2018.

O Zeuse vidis li ti ovo?? Pred blagdane usred zime ovaj pogani vlak zatvara rotor?!?!?!

AN
ante92
16:09 29.10.2018.

Kumovi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije