Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bandić na memorijalu

Odao počast braniteljima pa označio početak biciklističke utrke Kustošija – Medvedgrad

Foto: Milan Bandić/Facebook
1/5
06.06.2020.
u 13:39

Bez njih danas ne bismo imali slobodnu i demokratsku Hrvatsku i njihov doprinos nikada nećemo i ne smijemo zaboraviti - kazao je Bandić.

Nakon polaganja vijenaca i paljenja svijeća kod spomenika poginulim braniteljima i dragovoljcima Domovinskog rata s područja Gradske četvrti Črnomerec, gradonačelnik Milan Bandić i suradnici označili su početak tradicionalne biciklističke utrke Kustošija – Medvedgrad i time svečano otvorili 21. Memorijal poginulim bojovnicima Domovinskog rata Grada Zagreba.

- S ponosom se prisjećamo zagrebačkih dragovoljaca i branitelja Domovinskog rata. Bez njih danas ne bismo imali slobodnu i demokratsku Hrvatsku i njihov doprinos nikada nećemo i ne smijemo zaboraviti - kazao je Bandić.

Ključne riječi

Komentara 13

MA
Marijajuric4
14:38 06.06.2020.

Gradonacelnik uvijek odaje pijetet braniteljima. Bez njih ne bilo Hrvatske!

12
12345SB
14:43 06.06.2020.

Bandic uvijek odaje pocast braniteljima! Danas ne bi imali Hrvatsku da nije bilo njih i njihove hrabrosti!

IV
ivanivan123
14:50 06.06.2020.

Miki svaki dan prođe Zagreb uzduž i poprijeko. Lijepo je odat počast braniteljima i da se nikad ne zaboravi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije