Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 198
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSEBNA REGULACIJA

Od sutra radovi u ulici Svetice, evo kako će teći promet

Nova prometna regulacija na križanju Držićeve i Branimirove
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
09.07.2019.
u 15:33

Iz Grada upozoravaju sugrađane na moguće poteškoće u prometu te mole za strpljenje i razumijevanje.

Za potrebe izvođenja radova hitne sanacije sustava odvodnje na ulici Svetice na dijelu od Trga J. F. Kennedya do ulice D. Budaka bit će zatvoreni istočni i zapadni kolnik.

Od srijede od 12:00 sati do ovog četvrtka do 08:00 sati, bit će zatvoren istočni kolnik, a od ovog četvrtka od 08:00 sati do idućeg četvrtka 20:00 sati bit će zatvoren zapadni kolnik.

Obilazni pravac za vrijeme bit će:
- Svetice - D. Budaka - Ulica kralja Zvonimira - Harambašićeva - Maksimirska cesta - Svetice i obratno.

Za vrijeme navedenih radova promet će se odvijati, prema privremeno postavljenoj regulaciji. Iz Grada Zagreba upozoravaju sugrađane na moguće poteškoće u prometu te mole za strpljenje i razumijevanje.

Komentara 1

RO
RogaBabaroga
17:22 09.07.2019.

svako ljeto ista prica! A evo Grizanska koja je tekmobnovljena konacno u cijelisti, od jucer opet zatvorena! Kopa se i ruje novi asfalt! Pa jel to normalno?! Sta ste sada zaboravili napraviti! Bus 206opet ne vozi! Milina!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije