Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
velesajam

Od sutra kreće i cijepljenje obrtnika

Masovno cijepljenje u sportskoj dvorani Baldekin u Šibeniku
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/3
12.05.2021.
u 11:41

Početak cijepljenja obrtnika Grada Zagreba počet će u 16 sati

Na održanom sastanku između Nastavnog zavoda za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar" i Obrtničke komore Zagreb dogovoreno je cijepljenje obrtnika i njihovih zaposlenika.  Kako je poznato, obrtnici su u doticaju s velikim brojem ljudi kroz svoje djelatnosti, a najugroženija je uslužna djelatnost.

Početak cijepljenja obrtnika Grada Zagreba održat će se sutra u 16 sati u šestom paviljonu zagrebačkog Velesajma. Na početku cijepljenja sudjelovat će i Zvonimir Šostar, ravnatelj Nastavnog zavoda za javno zdravstvo  i Mirza Šabić, predsjednik Obrtničke komore.

Ključne riječi

Komentara 1

SV
sveznam1
13:02 12.05.2021.

samo pikaj..uskoro cemo svi dobiti prvu dozu a to znaci povratak na staro..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije