Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobre vijesti

Od ponedjeljka nova ZET-ova linija za Branovečinu, vozit će svakih pola sata

ZET autobus
Foto: Reuters/Ilustracija
07.08.2020.
u 15:34

Nova linija kretat će iz Dubca, a na linij će voziti minibus.

Stanovnici Branovečine od ponedjeljka imaju vlastitu autobusnu liniju. Od ponedjeljka, 10. kolovoza, u promet će biti puštena nova kružna autobusna linija 211, koja će kretati iz Dubca. Na liniji će voziti  minibus, a polaske će radnim danom i subotom ostvarivati svakih 30 minuta odnosno nedjeljom i praznikom svakih 60 minuta. Trasu možete vidjeti ovdje, a vozni red dostupan je na stranici ZET-a. 

Na trasi duljine 5200 metara, osim početno-krajnjeg, putnici mogu koristiti usputna stajališta Ivankovićeva, Rosandićeva, Dubečka 89/94 i Branovečina 151, poručuju u ZET-u, dodavši da će se uvođenjem nove autobusne linije stanovnicima naselja Branovečina omogućiti  bolja prometna povezanost prema ostalim dijelovima grada.

Od ostalih izmjena u ZET-u, zbog sanacije Gračanske ceste na dijelu od Kvintičke do Ulice Gračec, autobusna linija 233 (Mihaljevec – Markuševec) će od sutra do 22. kolovoza u 20 sati prometovati uz izmijenjene i reducirane polaske autobusa. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije