Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak u klupe

Od ponedjeljka nastava uživo za dio učenika: Županija objavila detalje

Karlovac: Pojačan nadzor i kontrola u kafićima i školama zbog rasta oboljelih od koronavirusa
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
15.04.2021.
u 15:51

Učenici od 1. do 8. razreda osnovnih škola te učenici završnih razreda srednjih škola Zagrebačke županije nastavu pohađati uživo

Donesena je nova odluka o organizaciji nastave u tjednu od 19. do 23. travnja 2021. godine u školama kojima je osnivač Zagrebačka županija prema kojoj će učenici od 1. do 8. razreda osnovnih škola te učenici završnih razreda srednjih škola nastavu pohađati uživo, dok će učenici ostalih razreda srednjih škola nastavu pohađati na daljinu. Praktična nastava i vježbe u srednjoškolskim ustanovama u istom vremenskom razdoblju odvijat će se uživo.

Također, preporuča se gradovima Samoboru, Zaprešiću, Velikoj Gorici i Vrbovcu koji su osnivači osnovnih škola na svojem području, da nastavu organiziraju sukladno županijskoj odluci. 

odluka ne vrijedi za Grad Zagreb koji je posebna županija, već za gradove Zagrebačke županije Dugo Selo, Ivanić-Grad, Jastrebarsko, Samobor, Sveta Nedelja, Sveti Ivan Zelina, Velika Gorica, Vrbovec, Zaprešić, a popis 25 općina je dostupan ovdje.


 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije