Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kamo otići?

Od plesnog dueta “TI”, do Hrabrog mališana u Kinu Tuškanac, preko ragbijaške utakmice

14.11.2015., Stari plac, Split - Ragbi utakmica Europskog kupa nacija, skupine 2A, Hrvatska - Malta. Nik Jurisic, kapetan hrvatske ragbi reprezentacije.   Photo: Miranda Cikotic/PIXSELL
Foto: Miranda Cikotić/Pixsell
1/4
16.04.2016.
u 08:30

Donosimo kamo otići tokom današnjeg dana...

1. Plesna predstava “TI” u Zagrebačkom plesnom centru održat će se u 20 sati. Plesni duet Aleksandra Mišić i Ognjen Vučinić uprizoruje ljudsku bliskost. Cijena ulaznice je 50 kuna.

2. Animirani film Hrabri mališan prikazat će se u 11 sati u Kinu Tuškanac, nakon projekcije slijede kreativne radionice slikanja, risanja, modeliranja, snimanja. Ulaznica je 20 kuna.

3. Prijatelji životinja pozivaju građane da se pridruže kampanji zabrane uzgoja životinja za krzno “Činčile su zakon”. Od 11 sati moći će se slikati s maskotom Činči u fotokabini na Cvjetnom trgu.

4. Na stadionu NŠC-a “Stjepana Spajića” u 20 sati je ragbijaška utakmica između reprezentacija Hrvatske i Švicarske. Igra se i za kampanju protiv nasilja nad ženama.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije