Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svi sveti

Od ovog vikenda pojačanje linija prema gradskim grobljima

Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/2
22.10.2021.
u 12:35

Apeliramo na građane da sukladno pojačanju prometnih kapaciteta od sutra s ciljem zaštite zdravlja, obiđu grobove svojih najmilijih već i ranije, poručuju iz ZET-a.

ZET i ove godine organizira poseban raspored prijevoza prema gradskim grobljima u povodu blagdana Svih svetih. Započinje već od sutra i traje do 2. studenog.

Tijekom predstojećeg vikenda (23. i 24. listopada), kao i tijekom vikenda uoči Blagdana (30. i 31. listopada) očekuje se veći priljev putnika prema gradskim grobljima Mirogoj, Krematorij, Miroševec i Markovo Polje te će uz angažman prometnog osoblja koje na terenu koordinira promet, redovne autobusne linije koje dovode do većih gradskih groblja prema potrebi biti pojačane s pričuvnim autobusima.

Od ponedjeljka, 25. listopada do petka, 29. listopada u primjeni će biti raspored radnog dana, ali ovisno o prometnoj potražnji uključivat će se dodatni prijevozni kapaciteti na redovne autobusne linije. Izvanredna organizacija javnog prijevoza na snazi će biti u ponedjeljak, 1. studenog, kada će biti uspostavljene i izvanredne autobusne linije, a o tome će ZET podrobne informacije objaviti sljedećih dana.

"Apeliramo na građane da sukladno pojačanju prometnih kapaciteta od subote, 23. listopada, s ciljem zaštite zdravlja, obiđu grobove svojih najmilijih već i ranije, a prilikom putovanja linijama ZET-a poštuju epidemiološke preporuke i mjere", poručuju iz ZET-a.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije