Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spremna za drugi krug

Od mene ne mogu očekivati novo ime Trga maršala Tita

Anka Mrak Taritaš
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
25.05.2017.
u 15:52

Ne sumnja ni da će imati većinu u Skupštini iako će u pregovore krenuti nakon izbora.

“Glas za mene glas je za promjene.” To je na jučerašnjoj konferenciji za otvaranje kampanje za drugi krug izbora poručila Anka Mrak-Taritaš. Već je istaknula da će se 4. lipnja ustvari održati referendum žele li građani staru vlast ili novi tim.

– Moj je tim za promjene, a vjerujem da ih žele svi birači koji nisu glasali za Bandića i pozivam ih da me podrže – kaže Mrak-Taritaš svjesna da ankete najavljuju tijesnu borbu. Ističe i da javnu podršku donedavnih protukandidata neće tražiti jer oni nisu vlasnici glasova. Ne sumnja ni da će imati većinu u Skupštini iako će u pregovore krenuti nakon izbora, a odgovara i na optužbe Bandićeva stožera da je izborni skup održala u prostoru koji ima dug prema Gradu.

– Da Grad funkcionira, ne bi bilo prostora koji duguju milijune – poručuje Mrak-Taritaš te najavljuje rješavanje takvih problema, ali i pitku vodu u cijelom gradu, bolje zbrinjavanje otpada, ured za kulturu i promet... Promjena pak koju građani ne mogu očekivati, ako se nju pita, novo je ime Trga maršala Tita.

Komentara 44

DA
darior
16:10 25.05.2017.

Od tebe ne možemo ništa očekivati osim novih zamračenja. Za to si dokazanao sposobna.

LC
Lepi Cane
16:29 25.05.2017.

HNS je lopovska stanka a Mrak će se tek dokazati na njihovoj lopovskoj ljestvici.

Avatar UHROAP
UHROAP
16:40 25.05.2017.

nije nitko toliko lud da bude mracni zagreb! tko bi rekao da postoji netko jos gori i opasniji za grad od bandita silnog.. uzas :D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije