Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon dva mjeseca

Od danas počinje i rekreacija na gradskim bazenima

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
18.05.2020.
u 09:56

Hipodrom Zagreb također je otvoren za sve građane, a radno vrijeme objekta je od 06:00 do 23:00 sata.

Nakon skoro dva mjeseca obustave rada sportskih građevina Ustanove, svi javni sadržaji ponovno su u funkciji. SRC Bundek i RSC Jarun  slobodni su i dostupni građanima i posjetiteljima, a prilikom korištenja dječjih igrališta i rekreacijskih poligona koji se nalaze na centrima, moli se posjetioce d se pridržavaju preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.  Na RSC Jarun ponovno je dozvoljen i individualni sportski ribolov na jezeru. 

 

Tenis centar Makimir otvoren je za sve korisnike i radi svaki dan od 07:00 do 23:00 sata. Na raspolaganju za rekreaciju građana su 6 zemljanih terena, 4 tenis terena u dvorani, 1 betonski tenis teren i squash dvorana. Rezervacije termina su na telefon 091 2322 025 i 01 2910 055. Korisnike Centra molimo da se pridržavaju svih epidemioloških mjera propisanih od strane HZJZ-a.

Hipodrom Zagreb također je otvoren za sve građane. Radno vrijeme objekta je od 06:00 do 23:00 sata. Škola jahanja započinje s radom u ponedjeljak, 18. svibnja., i sve se informacije mogu dobiti na broj telefona 01 6522 499 i putem e-mail-a snjezana.lucic@sportskiobjeti.hr.

Od ponedjeljka počinje i rekreacija na gradskim bazenima

Svoja vrata za rekrativno plivanje u ponedjeljak, 18 svibnja, otvaraju i gradski bazeni - Sportski park Mladost, Bazenski kompleks Utrine, bazen Jelkovec i bazen Iver. Bazenski kompleks Svetice još neće otvoriti svoja vrata jer su u tijeku radovi na sanaciji štete nastale uslijed potresa, a s radom neće započeti ni Zimsko plivalište Mladost na kojem je u tijeku energetska obnova objekta.

Radno vrijeme saznajte na poveznici.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije