Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
146 1°C
 • Avatar Drazen Klaric
  Drazen Klaric:

  Hm i što sad? Ovi koji su shvatili u kakvoj državi žive (profesori), konačno su stisnuli ove koje baš briga za bilo što osim osobne koristi i komocije svile i kadife (političari). E sad moj Esade, tu dolazimo do problema. ... prikaži još! Svi mi drugi trpimo nered po ulicama, kasnimo ili ne možemo na posao, slušamo političke frazetine na politički kupljenim televizijama. Dakle, svi ovi involvirani, nešto će dobiti, nešto laprdati, prodavati maglu, a u konačnici, političari će prevariti masu, a nama ostalima izbiti još koju kunicu iz poderanog i polupraznog novčanika, da bi jedni, - zadržali poziciju, a drugi, - dobili mrvice. Lijepa naša Domovino, oj junačka zemljo mila. Lijepa? Naša? Domovina? Junačka? Zemlja? Mila? He he, ma daj.

 • :

  Pomaknuti ćemo se ovog dna kada ljudi konačno počnu samostalno razmišljati i kada shvate kako i na koji način vlada, plenković, vodi ovu državu, tko i kako vodi grad Zagreb......zato su štrajkovi jedini način jer ovi postojeći ne vide i ... prikaži još! ne čuju nikoga osim sebe.

 • žoržet:

  stefj, možda se štrajk prosvjetara tako shvaća stoga što polazi s ne tako davno preimenovane javne zagrebačke površine!?! možda bi, kad bi se trg na kojem i dalje stoji zgrada HNK-a i dalje nazivao 'starim' imenom, i osviještenost o tome ... prikaži još!e koliko nas zapravo puno košta već 30-ak godina 'aktualno' kvazidomoljublje (zajedno s re-pozicioniranjem' uloga poraženih i pobjednika te interesnim re-prebrojavanjem kostiju iz davno završenog rata) bila veća??? ili to ipak teško ide u tvrde glave sve rasprostranjenijih 'historika', 'eksperata', 'suverenista', 'lustratora'.. i to unatoč obrazovanju, školama i svim onim prosvjetarima koji nisu žalili truda da kurikulum, nastavni programi a u konačnici i učenici budu onakvi kakvi i trebaju biti : racionalni i objektivni, učinkoviti i konstruktivni, pošteni i pristojni...

Još iz rubrike Zagreb

Marijan Bačan
MARIJAN BAČAN:

Legendarnu slonicu Sumu timario sam do njezine smrti

STUDIJA PROMETNOG FAKULTETA

Predlaže se i uvođenje naplate parkiranja uz cijelu tramvajsku prugu

Autobus ZET-a
svakih sat vremena

ZET uvodi novu autobusnu liniju od Dubrave do Kozari Boka

2