Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INTERVENIRALA POLICIJA

Prigovorio ženi da će mu probuditi bebu, pa nastao kaos u ZET-ovom busu

ZET
Tomislav Miletic/PIXSELL/Ilustracija
23.07.2019.
u 19:00

Došlo je sukoba dvije ili više osoba. Sukob se nastavio izvan autobusa tako da je netko od sudionika naknadno zvao i policiju, kazali su iz ZET-a

U ZET-ovom autobusu na liniji 207 u ponedjeljak došlo je do svađe između muškarca i žene. Došlo je i do tučnjave te je intervenirala i policija. ''Policija je zaprimila dojavu o sukobu između muškarca i žene u ponedjeljak oko 17.20 sati u Heinzelovoj ulici BB, okretište autobusa", kazali su iz policije za Vijesti.hr.

Kako je jedan od svjedoka događaja napisao na Facebooku, u vozilu je izbila svađa između žene srednjih godina i muškarca koji je bio u društvu supruge i djeteta u kolicima. Žena je glasno pričala na mobitel, na što se muškarac požalio govoreći da će mu probuditi bebu. Žena mu je na to, što je vidljivo iz snimke koju je svjedok objavio na Facebooku, pogrdnim riječima odbrusila da to nije njen problem te je nastavila dalje razgovarati.

Potom je, tvrdi svjedok, nasrnula na bračni par s djetetom. On im je priskočio u pomoć te pomahnitaloj ženi obuzdao ruke, ali je ona u tom naguravanju ozlijedila bebu. Obračun se nastavio izvan autobusa gdje je otac djeteta fizički nasrnuo na ženu.

''Lupio je šakom u glavu i složio je na pod. Beba je odvedena s crvenom ogrebotinom na čelu na Rebro, a i ova žena isto s malo promijenjenim ličnim opisom", napisao je svjedok na Facebooku.

Prijatelj napadnute žene kazao je za Vijesti.hr da joj je u obračunu slomljena vilica te da ona trenutno u KB Dubrava čeka hitnu operaciju. Glasnogovornik ZET-a Domagoj Zeba potvrdio je da se incident dogodio u vozilu na liniji 207.

''Došlo je sukoba dvije ili više osoba. Sukob se nastavio izvan autobusa tako da je netko od sudionika naknadno zvao i policiju. Autobus u kojem se dogodio incident zamijenjen je i vraćen u garažu s obzirom da je u njemu bilo tragova krvi. To su za sada sve informacije kojima mi raspolažemo", kazao je Zeba.

Ključne riječi

Komentara 68

Avatar nitko i ništa
nitko i ništa
19:28 23.07.2019.

Svaki,ali baš svaki dan netko laje na mob dok se vozim u busu i tramvaju,cijelim putem,netko glasnije,netko tiše...prokleo sam sve jeftine tarife,pa kao da si ušao u javne govornice,užas!!......Za mene je jedino kulturno razgovarati izvan javnog prijevoza,a vožnja bi trebala služiti za odmor do posla i natrag(kao u Japanu).

TM
trade_mark
19:27 23.07.2019.

Nasilje nije dobro, ali gospođe mi nine žao. Seljačine koje se ne znaju ponasati trebaju preodgoj, a batina je izašla iz raja.

DU
Deleted user
19:25 23.07.2019.

Imaš slobodu dok ne počneš ugrožavati moju slobodu. Nakon toga dođe šaka...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije