Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za 1,2 milijuna kuna

Obnovu dugoselskih cesta vodit će domaće tvrtke

asfaltiranje
Grgur Žučko/pixsell
06.03.2016.
u 12:12

U održavanje nerazvrstanih prometnica ulazi i asfaltiranje, saniranje odvodnje, održavanje poljskih putova i kanala, semafora, prometnih znakova

Osam ugovora ukupne vrijednosti milijun i dvjesto tisuća kuna potpisali su predstavnici Grada Dugo Selo i tvrtke izabrane za obavljanje komunalnih poslova održavanja nerazvrstanih cesta na području Grada.

– Vrlo sam zadovoljan ponudama i cijenama, kao i kvalitetom radova izvođača koji su ponovno izabrani, a posebice što je većina tvrtki s područja Dugog Sela – poručio je gradonačelnik Stipo Velić.

Za održavanje asfalta tvrtka Barun dobit će 200.000 kuna, za istu cijenu poslovi sanacije cijevi za odvodnju kiše i drugih padalina povjereni su Trgovačkom društvu Grading-invest, a ta tvrtka za cijenu od 150.000 kuna bit će zadužena i za održavanje poljskih putova.

Štefica Jug, vlasnica obrta “Kod kapetana”, iskopavat će i održavati kanale uz ceste za 160.000 kuna, a redovno održavanje prepušteno je Josipu Kajbi, vlasniku obrta “Autoprijevoznik”, koji će za to dobiti 250.000 kuna. On će obaviti i rekonstrukciju koja će koštati 200.000 kuna, a semafore i prometne znakove održavat će tvrtke Pismorad i Signalizacija.

Komentara 2

SC
schwertransport
15:11 06.03.2016.

Ma kada ce ispuniti svoja politicka obecanja da naprave nadvoznjak preko pruge

TB
taras.buljba
06:14 15.03.2016.

nikad ni tad

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije