Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novo lice Trnja

Obnova Tratinčice za Tita i parka stajala 700.000 kn

Tratinčica za Tita
Grad Zagreb
09.06.2018.
u 08:41

Voditeljica projekta Dragana Jaramaz naglasila je kako se na obnovu potrošilo oko 700 tisuća kuna, a na Tratinčici je očuvana i brončana platina

Na inicijativu mjesnog odbora i Vijeća četvrti Trnje nakon 35 godina i prema povijesnim izvorima obnovili smo park i fontanu Trantinčicu koja se u njemu nalazi – na svečanom otvaranju parka u Vukovarskoj istaknuo je jučer gradonačelnik Milan Bandić.

Voditeljica projekta Dragana Jaramaz naglasila je kako se na obnovu potrošilo oko 700 tisuća kuna, a na Tratinčici je očuvana i brončana platina. I jedan i drugi izbjegli su puno ime fontane, koja se zove “Tratinčica za Tita”, što na njoj i piše, a čija je obnova najavljena tik nakon preimenovanja Trga maršala Tita.     

Tratinčica za Tita
1/33

Komentara 22

BA
baegnian1
09:51 09.06.2018.

Mogli su dić spomenik Vinku Pintariću.

Avatar liquidsky
liquidsky
20:16 09.06.2018.

Da je Bandić djelovao za vrijeme Tita, završio bi na Golom otoku. Ovako Bandić Titu javno šipu kitu. Pod tratinčicom.

SJ
Samo ja
07:27 10.06.2018.

netko ce ga vec srusit ili kakav kvalitetan grafit staviti... Ja kao gradjanin grada Zg ne zelim tog zlocinca vidjeti ni u tragovima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije