Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon buktinje u Brezovici

Obitelji čiji su domovi stradali u požaru u posjet stigao i Bandić, na terenu sutra i statičari

Foto: Facebook/Milan Bandić Gradonačelnik Zagreba
1/3
19.12.2020.
u 22:32

Požar na tri kuće na Brezovičkoj cesti, u ulici Kašinci te u Vlaškoj ulici sinoć je gasio 71 vatrogasac

Nakon što su njihove kuće planule noć prije, danas je tri obitelji kojima je stradao dom u Brezovici posjetio gradonačelnik Milan Bandić.

Vatra koju je sinoć gasilo ukupno 71 vatrogasaca s 27 vozila uništila je krovište i međukatnu konstrukciju višekatne kuće u Brezovičkoj cesti, a gorilo je i u ulici Kašinci, dok je u Vlaškoj ulici požar zahvatio cijelo krovište u dužini 40 metara.

- Iako srećom nitko nije ozlijeđen, šteta je ogromna. Odmah smo se dogovorili da Čistoća odveze izgorjele ostatke i uništeni namještaj. Obiteljima smo ponudili smještaj i stavili se na raspolaganje za bilo koji drugi oblik pomoći - napisao je Bandić na svojoj Facebook stranici. U Brezovici ga je dočekala i predsjednica te gradske četvrti Marina Pucević, a sutra na teren uz pratnju ekipe iz Ureda za graditeljstvo izlazi izlazi statičar koji će procijeniti stanje objekata i koliko je zahtjevna sanacija.

Komentara 2

GE
geler203
12:36 20.12.2020.

Eto bio je i Milan, to će im sigurno pomoći i to odmah.

LA
larala
09:39 20.12.2020.

Jel to izlaze oni statičari iz drugog kruga nakon potresa u Zagrebu? Oni koji nagnuti zid za 1-2 cm slikaju bez vaser vage i iz daljine da se na slikama slučajno ne bi vidjelo. Oni koji se nisu željeli penjatiti na tavan i pogledati pukptine između zida i deke da si ne bi slučajno sprljali rukice, oni koji su više vremena proveli pregledavajući dokumentaciju kuće nego što su gledali statiku kuće.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije