Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Od jutros

Obavijest iz ZET-a: Ne vozi linija 211 zbog prometnih poteškoća

Zagreb: Prazno okretište u Dubcu, ZET-ove autobusne linije prometuju svakih sat vremena
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/2
15.02.2021.
u 12:23

Osim toga, došlo je do izmjena na noćnim linijama.

Autobusna linija 211 (Dubec - Branovečina - Dubec) ne prometuje od 9 sati zbog prometno tehničkih poteškoća, javljaju u ZET-u. Osim toga, došlo je do izmjena na noćnim linijama: 

Noćna linija 31: U noćima od danas do petka te u noćima od subote do ponedjeljka, 22. veljače, umjesto tramvaja linije 31 vozit će autobus. Autobusna supstitucija noćne tramvajske linije 31 ne koristi tramvajska stajališta Studentski dom Stjepan Radić, Arena Zagreb, Most mladosti i Borovje istok. 

Noćna linija 32: Zbog radova na sanaciji kolosijeka na raskrižju Ilice i Frankopanske ulice, u noćima od ponedjeljka, 15. veljače do petka, 19. veljače, umjesto tramvaja linije 32 vozit će autobus.

Noćna linija 33: Zbog sanacije tramvajskog kolosijeka u Ulici Ribnjak, u noćima od srijede do subote, 20. veljače, umjesto tramvaja linije 33 vozit će autobus. 

Noćna linija 34: Zbog sanacije tramvajskog kolosijeka u Ulici Dubrava, u noćima od ponedjeljka, 15. veljače do ponedjeljka, 22. veljače, umjesto tramvaja noćne linije 34 vozit će autobusi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije