Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Radnička

Novi požar u Zagrebu: planule bale u tvornici papira

Zagreb: Požar u tvornici Pan
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
1/6
11.06.2018.
u 23:38

Na terenu je 16 vozila i 64 vatrogasaca

Požar je večeras izbio u dvorištu tvornice papira PAN na zagrebačkoj Radničkoj cesti 173, na mjestu gdje su skladištene bale sijena.

Kako doznajemo u Vatrogasnoj postrojbi Zagreb, na terenu je 16 vozila i 64 vatrogasaca. Kažu da prema sadašnjim informacijama nema ozlijeđenih te da će gašenje najvjerojatnije trajati cijelu noć.

Zagreb: Požar u tvornici Pan
1/6

- To je 250 metara bala, četiri bale u visinu, 22 u dužinu, tako da će to navjerojatnije dugo trajati - rekli su nam.

Podsjetimo, su subotu su u Zagrebu izbila dva požara, jedan u Heinzelovoj ulici, a drugi u pogonu CIOS-a na Jankomiru, za koji je policija danas objavila da je bio namjerno izazvan.

Požar u CIOS-u na Jankomiru:

Zagreb: Požar u tvornici Pan
1/16
Ključne riječi

Komentara 26

NA
Narcis660
23:53 11.06.2018.

Strasno...nekom idiotu to pricinjava zadovoljstvo dok ljudi koji moraju gasiti izlazu sebe opasnosti i ostavljaju svoju obitelj a idu u plamen i dim...Zatvoriti iza resetaka ili u kakvu ustanovu majmune koji podmecu pozare.Ludaka i manijaka toliko oko nas da me ponekad strah ...

MA
majmudin
05:51 12.06.2018.

nemaju vise sto za maznuti..pa sad sisaju osiguranja..

VI
Vito
08:29 12.06.2018.

planule bale u tvornici papira ::: Zašto u "krugu" tvornice nisu bale papira za preradu, nego bale sijena??? __ Tko je tvornicu papira "pretvorio" u sjenik??? __ Možda je odgovor ovdje::: Piše: Drago Hedl 29.04.2016 Pan Papirna industrija, u vlasništvu obitelji ‘hrvatskog kralja papira’ Marinka Mikulića, najveći je dužnik Porezne uprave u prošloj godini. Ta tvrtka samo državi, duguje 184,512.773,68 kuna, a koliko je taj dug golem ne govori samo zastrašujući iznos nego i činjenica da je drugi na listi poreznih dužnika Jadran produkt iz Zagreba dužan 71,561.568,72 kuna. Hrvatski kralj papira, kako su mediji godinama tepali Marinku Mikuliću (60), ima dugu povijest neplaćanja poreza i zanimljivih, složenih i isprepletenih odnosa i poslova s državom. ... Marinko Mikulić za sebe s ponosom govori da spada među osnivače HDZ-a, a na suđenju u aferi Fimi media, gdje je tvrdio kako je HDZ-u u gotovini donirao 1,3 milijuna kuna, pohvalio se i kako je ”barakaš”. ... također se spominjalo i uz tajne račune u Villachu, čiji su potpisnici bili Gojko Šušak i Hrvoje Šarinić. ::: Ima toga još, ali je premalo mjesta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije