Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAGREBPARKING

Novi direktor ZG parkinga poručio: “Uvest ću reda, nema anarhije”

mišeta
PIXSELL
04.10.2010.
u 18:38

Odrastajući bez oca, vrlo brzo, u apsolventskoj godini, tražio je posao da bi rasteretio samohranu majku.

S Robertom Mišetom, novim voditeljem Holdingove tvrtke Zagrebparking, susreli smo se u njegovu omiljenom kafiću, tik uz dojučerašnje radno mjesto u Iskonu. Najavljuje kako će uvesti reda na novome radnom mjestu jer, kaže, “sve mora biti po pravilima. Ne smije postojati anarhija”.

“Rođendanski dar”

Mišeta, koji na sutrašnji dan i službeno postaje prvi čovjek Zagrebparkinga, taj će dan lako pamtiti, jer je to ujedno njegov 38. rođendan; tvrtka koja je prošle godine ostvarila prihode od oko 180 milijuna kuna može se smatrati prilično dobrim darom, no mlađahni direktor samo odgovara kako se ne boji izazova i da ne strahuje od neuspjeha, jer iza sebe ima vrlo dobre rezultate.

Čovjek bez političke pozadine rođen je u Rijeci, a kaže, vrlo se brzo primio posla. Odrastao je bez oca, pa je, kako bi pomogao majci, u apsolventskoj godini na FER-u potražio posao. Prvu plaću dočekao je u Ericssonu, gdje je bio zaposlen kao softverski dizajner. Nakon toga poslovni ga je put odveo preko HT-a, Optime telekoma, Metroneta i Iskona sve do Zagrebparkinga. Zašto se odlučio na takav preokret?

Novi izazov

– Došlo je do zasićenja telekomunikacijama, a ovo mi je prilika da radim nešto drugo, nešto novo – kazao je Mišeta.

– Cilj mi je snimiti situaciju, upoznati organizaciju i poslovne procese, a zatim vidjeti kako je to realizirano. Od kolega očekujem da iznesu svoje prijedloge – dodao je novi voditelj.

O ilegalnoj trgovini parkirališnim kartama Mišeta, kaže, ne zna mnogo.

– Neka policija radi svoj posao. Imaju već neka saznanja, a ja ću im dati sve što bude potrebno da se taj slučaj razriješi – osvrnuo se novi direktor na nedavne afere u tvrtki.

Komentara 20

MI
misho32
21:01 04.10.2010.

čime je to ovaj zaradio tu fenomenalnu sunekuru. naplačivanje parkirališta po gradu u kojem se na svakom mjestu naplačuje parkiranje.

Č7
čvor2.76
07:05 05.10.2010.

Konačno da su se stare prdonje počele mijenjati na direktorskim mjestima. Da je netko to mogao napraviti u HEP-u i Podravci nebi se desila pljačka. Trebalo bi hitno smijeniti i direktore HR voda, HR šuma, Željeznica itd. Mišeta samo naprijed!

MI
Mirabela
19:42 04.10.2010.

Ovaj će nešto napraviti ? Pa nemojte nas nasmijavati !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije