Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZNAT MODEL BICIKLA

Novi detalji o nestanku: Karlo je napisao kome što ostavlja

15.04.2019.
u 14:37

Karlo je visok oko 183 centimetara, atletske je građe te ima plave oči i plavu kosu. Na sebi je imao crnu jaknu s kapuljačom, crne traperice i smeđe tenisice.

Karlo Kurtanjek prošle se srijede iz svojeg stana na Vrbanima zaputio prema fakultetu na Kennedyjevom trgu u Zagrebu i tada mu se gubi svaki trag.

Policija intenzivno traga za mladićem rođenim 1995. godine, a njegova sestra objavila je i nove detalje vezane za njegov nestanak. 

Foto: screenshot/Facebook

Karlo je viđen kako vozi bicikl crveno-sive boje, a riječ je o modelu Hercules Olpran

Karlo je na dan nestanka mobitel ostavio u ladici. Kako pišu 24 sata, navodno je imao problema s baterijom pa je moguće da ga je namjerno ostavio u ladici znajući da neće imati previše koristi od njega. Sumnjivo je to što ga je zatvorio u ladicu, a nije ga ostavio na nekom uobičajenom mjestu.

Neslužbeno doznaju i da je pronađen papir na kojem je Karlo 9. travnja napisao da ostavlja svoju imovinu obitelji. Nabrojao je što sve posjeduje te napisao imena svojih roditelja i na kraju naveo datum i potpis. Na poruci nije pisalo ništa drugo.

Pišu i kako je Karlo na dan nestanka, 10. travnja, podignuo neutvrđenu svotu novca s bankomata u Zagrebu.

Karlo je visok oko 183 centimetara, atletske je građe te ima plave oči i plavu kosu. Na sebi je imao crnu jaknu s kapuljačom, crne traperice i smeđe tenisice.

 

Ključne riječi

Komentara 41

CV
cvikcange
14:58 15.04.2019.

Djeco, mladi ljudi, što god da vam opsjeda "mozak i dušu", sve to isplačite roditeljima. Oni će vam i pomoći. I oni su slične "brige" proživjeli. Nemojte ići u ovakve krajnosti. Fućkaš i potpis na faxu i bivšu curu, nije vrijedno života.

LI
liliZG
12:23 15.04.2019.

Noćna mora svakog roditelja.

Avatar Ada
Ada
15:18 15.04.2019.

Daj Bože da se Karlo sretno vrati roditeljima! Neka ga Marija pazi i moli za njega!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije