Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
0 4°C

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
  • dubravko.severson:

    Neka se gradi, medjutim zasto to mora biti ZG, sto nedostaje Bjelolasici, zasto se ona ponovno ne podigne iz pepela i ulozi malo u razvoj tog zaboravljenog centra

  • perfa57:

    Sve je jasnije tko je moderator nereda u Splitu-Hajduku. Kako netko može biti sretan što je HNS opet ostao bez kampa,a Zagreb bez investicije. Neka sve propadne samo da ja budem na vlasti.

  • crocro:

    Meni nije jasno zašto se guraju u srce grada i čiji je to interes. Reprezentacija godinama odlazi u Četež kao da je tamo raj nebeski i plaća masne novce. Mi imamo mir i tišinu Hrvatskog Zagorja, prirodu i zelenilo, kompletne ... prikaži još! izgrađene sadržaje za odmor i rekreaciju i pametno su donijeli odluku da baš nadomak Zagrebu, manje od 40-tak kilometara, naprave nogometni kamp. I udarili kamen temeljac i postavili ploču gdje je biti nogometni kamp. I onda se sve promijenilo salto mortale. Počeli su kopati i tražiti mjestu po centru Zagreba, oduzimajući ljudima sportske terene, parkove, šetališta, drvorede. Ja ne znam je li to normalna odluka HNS-a. U Tuheljskim Toplicama se mogu odmoriti i psihički i fizički gledajući zelenilo i pritodu, a ne kako škripe kotači tramvaja, trube automobili i kamioni i cvile kočnice automobila, i zavijaju sirene vatrogasaca, policije i hitne pomoći pokraj nogometnog kampa. Oni koji su donijeli odluku u gradskoj vrevi napraviti nogometni kamp, oni ne rade dobro za reprezentaciju. A trčali su u Čatež gdje im je bio mir i spokoj, a sada kada mi imamo isto takvo mjesto mira i spokoja, reprezentaciju treba utrpati među nebodere u parkove. Ja ne znam što oni rade i da li razmišljaju što rade. Pravo imaju građani da ih potjeraju. Čudim se kako nisu iselili Dolac i kamp napravili na Dolcu pokraj Ktedrale. Dajte ljudi razmislite i izvucite reprezentaciju u oazu mira, tišine, zelenila i nedirnute prirode a na malo više od pola sata vožnje od Zagreba. Po mojem mišljenju nije se smjelo odustati od Tuheljskih Toplica gdje i sada stoji kamen temeljac za nogometni park. Vratite se tamo.

Još iz rubrike Zagreb

poljoprivreda
Javni poziv

Grad Zagreb osigurao dva milijuna kuna za poljoprivrednike

Floraart
prva poslijeratna vrtlarska manifestacija

Sajam cvijeća, danas Floraart, rođen je 1966. u Večernjaku

obilazak kvartova

Klisović: 'Stenjevec je primjer divlje urbanizacije, a za nju je odgovorna gradska vlast'