Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi program petkom i subotom

Noćni safari u ZOO-u uz priče oko logorske vatre

Foto: ZOO Zagreb
1/5
07.05.2021.
u 09:17

U obilaku će se učiti i o merkatima

Uz pucketanje logorske vatre na kojoj će se pripremati hrenovke slušat će se mitovi i legende nadahnute životinjama sa svih strana svijeta. A usto će se izrađivati šape od gipsa te proučavati divlje vrste poput zmija, paličnjaka i madagaskarskog žohara. Dio je to programa Noćnog safarija u Zoološkom vrtu koji će se organizirati petkom i subotom u 18.30 sati sve do kraja lipnja.

Pustolovina pod okriljem noći namijenjena je djeci starijoj od sedam godina, traje tri sata, a svake večeri može sudjelovati grupa s najviše 25 osoba. Obilaze se i proučavaju i mnoge druge maksimirske zvijeri, od merkata te morskih i afričkih lavova do europskih bizona, krokodila i crvenih pandi.

– Edukativne programe konstantno unapređujemo i osmišljavamo nove. Osluškujemo i želje te pratimo trendove u edukaciji posjetitelja. Ljudi su željni druženja s obitelji izvan doma te novih doživljaja. Vjerujem da će im biti uzbudljivo promatrati stanovnike divljeg srca grada u sumrak te da će priče naših edukatora još dugo pamtiti i prepričavati – kaže Damir Skok, ravnatelj Zoološkog vrta. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije