Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
0 -2°C

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
  • Vito:

    Podsjeća da se u zlatno doba Zagrebparkinga gradilo čak dvije garaže odjednom – one na Tuškancu i Langovu trgu. Od kuda se dotepel u Zagreb ovaj pozer, Robert Mišeta? Prvo su izgradili garažu ispod Kvaternikovog trga. Zatim su počeli graditi ... prikaži još!iti garažu u Tuškancu. Garaža ispod Langovog trga već je davno bila u uporabi.

  • Vito:

    Mi smo u ovoj godini krenuli s manjim planom. Imamo garažu manje (ona u Ilici vraćena je vlasniku i više nije u sklopu Zagrebparkinga, op.a.) Još pretprošle godine izgubili su garažu u Palmotićevoj pa nisu toliko plakali. Baš suprotno, zaposlili ... prikaži još!li su još više niškoriti, pljačkaša, koji samo mladi i zdravi šeću po gradu i pljačkaju kako im se i gdje digne. Uopće ne poštujući Zakon o sigurnosti prometa i pišući \"kazne\" na uredno parkirana vozila koja nikom u prometu ne smetaju.

  • Vito:

    Pojeftinjenje donijelo i trošak za reprogram aparata i nove ploče Moram priznati da članak nisam pročitao, ali mi se na kopiranu rečenicu odmah postavilo pitanje: Hoće li sukladno smanjenju prihoda biti smanejna i njihova plaća? Ili će plaće ostati identične? ... prikaži još!čne? Naravno uz 6 %-tni rast svake godine.

Još iz rubrike Zagreb

nesreća noćna policija
Javite se ako što znate

Zagrebačka policija traži svjedoke prometne nesreće u kojoj je teško ozlijeđeno dijete

Zgrada Županijskog suda u Zagrebu obnavlja se nakon potresa
Stradala u potresu

Popucali zabat zgrade Županijskog suda na Zrinjevcu prijeti urušavanjem na ulicu

15
Lunilou

Naša kolekcija za mame bila je hit, a uskoro stiže još noviteta