Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Niske cijene vožnje Eko taksijem u Zagrebu, Zaprešiću i Velikoj Gorici bez obzira na vremenske uvjete i gužve na cestama

Eko taxi
Foto: Promo
18.03.2019.
u 16:34

Startom od 4 kune te vožnjom po kilometru za samo 3,60 kuna Eko taxi se ističe kao najjeftiniji taksi prijevoznik u Zagrebu, Zaprešiću i Velikoj Gorici.

Mnogi su se ovog ponedjeljka nevoljko izvukli iz kreveta na posao zbog promjene vremena i kiše koja je zahvatila većinu zemlje, a posebno Zagreb i okolicu gdje su kiša, vjetar i niske temperature uzrokovale i velike gužve na gradskim prometnicama. U ovakvim je vremenskim neprilikama vožnja taksijem čest odabir građana, a Eko taxi se ovog ponedjeljka posebno istaknuo kao najjeftinija opcija taksi prijevoza u gradu.

Uz stabilnu i nepromjenjivu cijenu vožnje bez obzira na vremenske prilike ili gužve u prometu, Eko taxi je ovog ponedjeljka svojim korisnicima na jednu opciju kartičnog plaćanja kroz aplikaciju omogućio i čak 50 posto popusta na vožnju.  

Tako bi vas danas vožnja Eko taxijem od primjerice Španskog do Glavnog kolodvora mogla koštati između 40 - 45 kuna, a uz 50 popusta na kartično plaćanje kroz aplikaciju istu vožnju možete platiti samo 20-ak kuna.

Cijene su u Eko taxiju da #nizenemoze

Eko taxi je prošlog tjedna na zadovoljstvo svojih korisnika dodatno snizio svoje cijene, pa se tako sada možete voziti Eko taxijem po cijeni starta od 4 kune, cijenom vožnje po kilometru za 3,60 kuna. Uz nove, snižene cijene vožnje Eko taxijem, korisnici kroz cijelu godinu imaju mogućnost kartičnog plaćanja kako kroz aplikaciju tako i u vozilu, a koja omogućuju čak 50 posto niže cijene vožnje ponedjeljkom i utorkom te 10 posto ostalih dana u godini.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije