Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Smijeh u Dubravi

'Nisam mogao vjerovati': Susjeda ih optužila za javnu kuću, odgovor dobila na stupu

Vardarska ulica
Foto: Screenshot Google Maps
23.08.2019.
u 07:01

- Naša Vardarska ulica uvijek je bila povučena, a sad smo dobili javnu kuću. Tako da jedni dolaze, a drugi odlaze, pa čak i u jutarnjim satima - stoji u pismu

Susjeda "na zadatku" uputila je zanimljivo pismo Antoniju (26) iz zagrebačke Dubrave implicirajući da je njegov dom postao - javna kuća.

Anonimna susjeda u poštanskom je sandučiću ostavila pismo pozivajući Antonija da mora voditi računa o stanarima, a pogotovo pošto su kod njega sve žene, pišu 24 sata.

- Naša Vardarska ulica uvijek je bila povučena, a sad smo dobili javnu kuću. Tako da jedni dolaze, a drugi odlaze, pa čak i u jutarnjim satima - stoji u pismu.

- Prvo nisam mogao vjerovati, a onda sam se počeo smijati - kaže pak Antonio, koji objašnjava da u jednom stanu živi sa suprugom, a u drugom je gospođa srednjih godina. Bio je na medenom mjesecu, a netko je trebao brinuti za psa, pa su ondje boravile šogorica i njezina prijateljica. Iako kaže da se radi o zgodnim curama od 26-27 godina, nema govora o javnoj kući, ističe.

Antonija je pismo toliko zabavilo da ga je kopirao, nadopisao svoj odgovor i zalijepio na stup kod svoje kuće pa je pismo postalo hit na internetu, no autorica pisma ostala je nepoznata.

Ključne riječi

Komentara 17

DU
Deleted user
08:38 23.08.2019.

Kak volim te "dežurne" dušobrižnike...

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
07:50 23.08.2019.

Trebao je javno napisati ime i prezime umišljene gospođe koja si je umislila da je jaganjac božji i moralna vertikala svemira

TH
thu
11:33 23.08.2019.

Svaka zgrada ima jednu takvu "pacijenticu"....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije